پایداری هوای خوزستان تا پایان هفته

هورنیوز – کوروش بهادری با اشاره به وجود رطوبت نسبی هوا در ۲۴ ساعت گذشته و امروز در برخی نقاط خوزستان گفت: میزان رطوبت صبح یکشنبه در هندیجان ۷۴ درصد و ماهشهر ۶۰ درصد گزارش شد و پیش بینی میشود تا پایان هفته پدیدهای جز شرجی در سواحل خوزستان نداشته باشیم.
وی افزود: گرد و غباری که از عصر شنبه تا صبح امروز در برخی نقاط خوزستان ادامه داشت، میزان دید در آبادان و اهواز را به چهار کیلومتر رساند اما مشکل خاصی ایجاد نشد.
مدیرکل هواشناسی خوزستان ادامه داد: شب گذشته به خاطر کاهش شدت وزش باد در کانون های گرد و غبار عراق، خاک به خوزستان نرسید و در عراق نشست کرد.
وی تاکید کرد: با توجه به بازگشایی مدارس در صورت بروز هرگونه گرد و غبار از کانون های داخلی و خارجی اطلاع رسانی لازم به عمل خواهد آمد.
بهادری گفت: گرمترین نقطه خوزستان در ۲۴ ساعت گذشته آبادان با دمای ۴۳ درجه سانتیگراد و خنکترین نقطه ایذه با دمای ۲۰ درجه سانتیگراد بود؛ همچنین بیشینه و کمینه دمای اهواز در این مدت بین ۴۲ و ۲۴ درجه سانتیگراد در نوسان است.
ایرنا