۶ ماه حبس برای مدیرعامل خوزستانی

هورنیوز – رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بندر ماهشهر گفت: مدیر عامل یکی از صنایع پتروشیمی به دلیل تخلیه پساب با بار آلودگی بالا به خوریات منطقه و پیگیری قضائی از سوی دادگاه تجدیدنظر استان به تحمل ۶ ماه حبس تعزیری محکوم شده است.

ایرج سلیمانی افزود: این رای از سوی دادگاه فعلا به مدت ۲ سال به حالت تعلیق درآمده است.

سلیمانی تاکید کرد: صنایع فعال در این حوزه در صورت رعایت نکردن الزامات زیست محیطی، بدون هیچگونه اغماض به مراجع قضائی معرفی می شوند.

*نشت نفت در اراضی کشاورزی دارخوین
همچنین رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شادگان اعلام کرد: خطوط لوله نفت در اراضی کشاورزی منطقه دارخوین شادگان دچار نشتی شده است.

سید محمد حسن فقیه افزود: لوله های نفت در این منطقه در چند سال اخیر به طور مرتب دارای شکستگی و نشتی می شوند و علاوه بر ایجاد خسارت بر زمین های کشاورزی، به عنوان یک تهدید جدی برای رودخانه کارون که در نزدیکی و مجاورت آن قرار دارند، به شمار می رود.

وی اضافه کرد: در پی وصول گزارش مبنی بر نشت نفت در حوزه بخش دارخوین، کارشناسان و ماموران یگان حفاظت محیط زیست شادگان با حضوردر منطقه دارخوین و اقدام سریع در اطلاع رسانی به شرکت متولی، با شناسایی نقطه آلایندگی اقدامات لازم برای مهار نشت نفت و جلوگیری از آلودگی اراضی کشاورزی ظرف ۱۲ ساعت صورت گرفت.

فقیه با تاکید بر تعهد شرکت های نفتی نسبت به کنترل وضعیت، اظهار کرد: پرونده و پیگیری از طریق مقامات قضایی در این زمینه انجام شده است.

https://hoorkhabar.ir/665139کپی شد!
105