اعلام پایان جستجوی آخرین حادثه مفقودی چال کندی خط قرمزی بر اخلاق
به گزارش هورنیوز بیش از هجده روز از حادثه دلخراش چال کندی می گذرد، سفری توریستی که در نهایت به کشته شدن دو نفر و مفقودی یک تن منجر شد.
گرداب مرگ چال کندی شمال دزفول، واژه ای بود که طی این روزها نقل محافل و فضای مجازی بود و حادثه ای که رخ داد و باعث غرق و ناپدید شدن تعدادی از هم میهن های عزیز شد و خانواده هایی را داغدار کرد.
توقف جستجوی غواصان در منطقه چال کندی
باوجود آنکه هنوز جسد یکی از مفقودان این حادثه پیدا نشده اما روز گذشته غلامحسین حسنپور فرمانده عملیات جستجوی مفقودین گردشگر حادثه دز از توقف جستجوی غواصان در منطقه چال کندی خبر داد و گفت: تا روز گذشته عملیات جستجو در منطقه چال کندی ادامه داشت ولی به دلیل اینکه دیگر احتمال پیدا شدن این گردشگر در این منطقه وجود ندارد، امروز عملیات غواصان در منطقه چال کندی متوقف شد.
وی افزود: اکنون ۱۰ قایق مردمی از ستاد ساماندهی قایقرانی رودخانه دز از بالاتر از سد تنظیمی دز تا پل شناور در حال جستجوی سطح آب رودخانه برای یافتن اثری از تنها گردشگر مفقود باقی مانده هستند.
توقف عملیات جستجوی آخرین مفقودی چال کندی دزفول خلاف اخلاق است
اما جواد کاظم نسب الباجی عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به توقف عملیات جستجوی برای یافتن آخرین فرد غرق شده از تور گردشگران اهوازی در منطقه چال کندی دزفول اظهار کرد: به صعب العبور بودن منطقه و مکان جستجو واقف هستیم ولی بلاتکلیف گذاشتن اعضای خانواده آخرین مفقودی حادثه چال کندی دزفول غیر قابل پذیرش است و شخص فرماندار دزفول باید دستور دهند که جستجو مجدد از سر گرفته شود.
وی با بیان اینکه از مدیران آب و برق خوزستان و به خصوص مدیریت سد و نیروگاه دز، مدیریت بحران خوزستان و مسئولان شهرستان درفول انتظار می رود در راستای کاهش آلام مصیبت دیدگان و به خصوص خانواده غلام نژاد که در انتظار خبری از پدر خود هستند؛ اقدامات و جستجو را متوقف نکنند.هیچ عذر و بهانه ای در این رابطه پذیرفته نسیت و مسئولان مکلف به پاسخگویی به افکار عمومی هستند و مطئمن باشید هر قدمی که برخلاف اخلاق و کرامت انسانی برداشته شود بخشودنی نیست.
اگرچه در هجده روز گذشته نیروهای امدادی و سایر دستگاه ها تمام تلاش خود برای پیدا کردن جسد آخرین بازمانده از این حادثه تلخ را بکار برده و هر روز جستجو نیز در بردارنده هزنیه های بسیاری است اما نمی توان فراموش کرد که پایان عملیات جستجو چه اثرات روحی و روانی بر جامعه و به ویژه خانواده این فرد خواهد داشت.