تجمعات اعتراضی امروز اهواز برای چه بود؟
هورنیوز – بیش از ۱۰۰ نفر از کارگران فضای سبز شهرداری اهواز صبح دوشنبه با تجمع در مقابل ساختمان استانداری خوزستان، خواستار تبدیل وضعیت شغلی خود شدند. این کارگران دومین روز است که در این مکان تجمع کرده و پیش از این نیز دو تجمع در مقابل ساختمان شهرداری اهواز برگزار کرده بودند.
در همین زمینه یکی از کارگران اظهار کرد: ما با وجود چندین سال سابقه که برخی از آنها به ۱۵ سال می رسد، هنوز به صورت حجمی با شهرداری قرارداد دارند، که این مساله باعث تضییع حقوق کارگران و محروم شدن آنها از حق تعطیلی، حق اولاد و … شده است.
در گفتگویی علیرضا حلاج معاون خدمات شهری شهردار اهواز، ابلاغ بخشنامه تبدیل وضعیت نیروهای خدمات شهری شهرداری ها را تکذیب کرد.
وی افزود: بخشنامه تبدیل وضعیت نیروهای موسوم به ‘حجمی’ تنها برای کارکنان اداری فارغ التحصیل مقطع لیسانس است که در آزمون استخدامی سراسری پذیرفته شده باشند و سایر کارکنان مشمول این مصوبه نیستند.
لازم به توضیح است خانه کارگر خوزستان تا کنون بارها نسبت به نحوه پرداخت حقوق کارگران شهرداری ها در استان اعتراض کرده اما تا کنون تغییری در وضعیت آنها حاصل نشده است.
کارگران گروه ملی فولاد خواستار دریافت حقوق معوق خود شدند
این کارگران از ۲۹ تیر ماه سال جاری و پنج روز پیش با حضور در محل کار خود در اعتراض به دریافت نکردن حقوق معوق خود دست از کار کشیدند.
یکی از کارگران گروه ملی که نخواست نامش فاش شود گفت: به جز فروردین ماه سال جاری حقوق باقی ماهها هنوز پرداخت نکردند این در حالی است که در همه ماهها سرکار حاضر بودیم و خط تولید فعال بود و تولید داشتیم.
وی ادامه داد: با وجود این که در چند ماه گذشته حقوق دریافت نکردیم اما خط تولید را متوقف نکردیم و از مدیران درخواست کردیم که حقوق ما را پرداخت کنند اما کسی توجهی نمیکرد.
رئیس هیات مدیره گروه ملی صنعتی فولاد ایران با تایید این اعتصابات گفت: کارگران گروه صنعتی ملی فولاد فقط حقوق ۲ ماه را دریافت نکردند و به خودشان هم توضیح دادهایم که چه زمانی حقوقشان پرداخت میشود.
وی تاکید کرد: حقوق کارگران طی یک هفته تا ده روز آینده پرداخت میشود.
حدود ۵۰ نفر از کارکنان مخابرات روستایی در خوزستان روز دوشنبه با تجمع در مقابل ساختمان استانداری خوزستان خواستار حل مشکل وضعیت کاری خود شدند
یکی از معترضان اظهار کرد: در سال ۱۳۸۸ مجلس شورای اسلامی مصوب کرد که کارکنان مخابرات روستایی تا زمان بازنشستگی قرارداد کاری یکسره و مستقیم داشته باشند و بخشنامه این ماده قانونی نیز وجود دارد که متاسفانه اجرا نشد.
وی افزود:هم اکنون قرارداد یکساله با مخابرات منعقد می کنیم که به دلیل نداشتن امنیت شغلی خواستار اجرای این ماده قانونی هستیم؛ در بسیاری موارد پیام پایان همکاری با مخابرات را به ما می دهند.
این معترض ادامه داد: به نشانه اعتراض به مدت پنج ماه است که با مخابرات روستایی قرارداد نبستیم و خواستار اعمال این ماده قانونی هستیم و مخابرات نیز پایین ترین میزان دریافتی را برای حقوق و مزایای ما در نظر گرفته است.