عدم مدیریت صحیح، باعث کُندی توسعه زیرساخت های ورزش خوزستان شده است!

به گزارش هورنیوز، این روزها شبکه های اجتماعی باعث سرگرمی قسمت عمده شهروندان خوزستانی شده، بصورتیکه همه دسته ها، گروهها، اقوام، احزاب و… برای خود یگ گروه تشکیل داده و همه اطلاع رسانی و مباحث ضروری را در این گروهها منعکس می کنند.

جامعه ورزش نیز از این قافله عقب نمانده و همراه با پیشکسوتان، مربیان، داوران، قهرمانان، ورزشکاران، مسئولین ورزشی و … فعالیتهای خوبی در گروهی با بیش از ۴۰۰ عضو راه اندازی کرده، تا بتوانند موانع و گره های کور توسعه ورزش استان را شناسایی کنند و بعضاً تجربیات خود را در اختیار دیگری قرار دهند.

در گروه تلگرامی سوپر گروه ورزش روال بر این شده تا سوالی مطرح شود و اعضاء با پاسخ و بیان دیدگاه های خود، بصورت رسانه ای به گوش مسئولین استان و مدیران اداره کل ورزش و جوانان برسانند. امید است این پرسش و پاسخ بتواند سرمنشاء خیر برای جامعه بزرگ ورزش خوزستان باشد و مدیران ورزشی اداره کل ورزش و جوانان که خود در شبکه های مجازی فعالیت چشم گیری دارند در تکمیل این فرآیند یاری رسان باشند.

جمعه ۱۶ تیرماه ۹۶

سوال: به نظر شما چه عواملی باعث عدم توسعه یافتگی زیرساختهای ورزش استان خوزستان شده است؟

اولین پاسخ دهنده به این سوال، علیمرادی از مربیان کاراته است که اینگونه بیان کرد:

۱- عدم وجود مدیران کارآمد در راس امور تصمیمات ورزشی.
۲- وجود بسیاری از مکانهای ورزشی که بصورت غیرتخصصی توسط نهادها وارگانها تاسیس شده بلا استفاده ماندن.
۳- عدم التزام شرکت ها و ارگانهای دولتی جهت حمایت از ورزش استان با وجود شرکت های بزرگ کشور در استان خوزستان.
۴- وجود مدیران قدیمی و فسیل شده با اندیشها و راه کارهای منسوخ.
۵- عدم اعتماد به مدیران و نیروهای جوان که سرشار از انرژی و ایده نو میباشند.
۶- نبود عزمی راسخ و جهادی جهت از بین بردن مافیا در ورزش استان.

و اینکه چنانچه میبینم با پدیده ای روبرو هستیم که بسیاری از مدیران و روئسای هیئت ها سالیان سال بعنوان متولیان ورزش که پست و جایگاه خود را بعنوان یک میراث از پداران خود میدانند.

 

دومین پاسخ دهنده خانم مربی آمادگی جسمانی با نام قمبری نظرات خود را اینگونه عنوان نموده است:

به نظر من مهمترین عامل، انتخاب نادرست افراد به عنوان مدیر و مسئول امور ورزشی است و دیگر اینکه مسولین دلسوزانه برای پیشرفت ورزش استان کار نمیکنند. منظور این است که افراد غیر متخصص اداره کردن امور ورزشی را به عهده گرفته اند.

من نمیگویم مسولین ورزش بی سواد هستند، من حس میکنم که سواد ورزشی کمی دارند، مطالعه ی کمی دارند و اطلاعاتشون به روز و آپدیت نیست و… همچنین ارتباط مستقیم و تنگاتنگ با ورزشکار و قهرمانان استان ندارند و از مشکلاتشان بی اطلاع هستند.

وی در پایان می افزاید: به نظر من همه چیز به مدیران و مسولین حوزه ی ورزشی برمیگردد.

 

سومین پاسخ دهنده خانم نوروزی کارشناس ارشد روانشناسی ورزشی از دانشگاه تهران است که تصریح کرد:

منظور از زیر ساخت یعنی چه؟؟؟

کشور خوزستان که به اندازه ی کل خاورمیانه دارای ثروت و منابع هست در کدام بخش موفق بوده که در زیر ساخت ورزش نیست؟

از نظر من، زیر ساخت یعنی ایجاد انگیزه و تمایل در آحاد مردم خوزستان. زیر ساختها همیشه مادی و اقتصادی نیستند، بلکه زیر ساخت در اندیشه ی آدمهاست که شکل میگیرد و شاهدیم که زندگی مدرن امروز با زندگی انسانهای اولیه ی غارنشین تفاوت دارد.

دوم اینکه: انگیزه و طرح ذهنی و پشتکار آدمی زمانی به ثمر می نشیند که محیط ابزار و… را در اختیار داشته باشد. ما در سرزمینی بس ثروتمند زندگی میکنیم (خوزستان) که جز مشکلاتش چیزی عاید مردمش نشده، نمیشود، و نخواهد شد.

برای خوزستان باید خوزستانی مدیریت کند؛ بدون تعصبات قومیتی. برای خوزستان باید از درآمدهای هنگفتش که به جیب سایرین میرود هزینه شود. برای خوزستان باید؛ متعصبانه و طلبکارانه از اینهمه کارخانه و… طلب ایجاد فضاهای عمومی ورزشی شود.

باید کوچکترین یا بزرگترین موفقیت یک خوزستانی را فورا رسانه ای کرد.  محمد موسوی بهترین دفاع روی تور جهان و آنهمه فوتبالیستی که نوشتن نامشان وقت میبرد. کشتی گیران قدر ایذه و اندیمشک با اینها میشود انگیزه(زیرساخت) ایجاد کرد. حامد حدادی بسکتبالیست و… و اینکه مدیران خوزستانی قدر و با اطلاعات مدیریتی و ورزشی کافی کارها را بدست بگیرند. آنوقت ببنید خوزستان مثل همیشه را، مثل حالی که زیر تلی از ریزگردها پنهانش کرده اند و بازهم به کوری چشم آنانکه توان دیدن خوزستان و خوزستانی را ندارند.

 

چهارمین پاسخ دهنده خانم ریاحی بوده که بسیار کوتاه عنوان می کند:

به نظر من عدم استفاده از مدیران لایق،کارشناسان برجسته و وظیفه شناس، و داشتن نگاه قومیتی به جایگاههای موجود در هیئت ها و نداشتن وجدان کاری، مافیای ورزشی از مهمترین علل می باشند.

 

پنجمین پاسخ دهند خانم شقایق از مربیان خوزستانی می باشد که نظرات خود را به شرح ذیل بیان می کند:

۱- انتخاب ناشایست در قسمت مدیریتیی

۲- انتخاب افرادی بی تجربه

۳- بی توجهی و بی احترامی به مدیران و مسولین و مربیان با ذوق و فعال و کاربلد و باتجربه

۴- نادیده گرفتن افتخارات و کارهای اثر گذار مدیران موفق که با عشق و علاقه شخصی دل به کار میدهند ولی مسولین اینان را بی انگیزه میکنند و باعث دلزدگی و فرار از انجام مجدد فعالیت هایشان میشوند و وقتی که گروه های با تجربه و کار بلد و اساتید موفق در اثر بی انگیزگی از کار و فعالیت کناره گیری کرده، و کم کم، کم رنگ و ناپدید میشوند و دیگر رسما کنار میکشند و افراد جاه طلب به جای این بزگواران می نشینند و مسولین از سر ناچاری با افرادی که هیچ کاری از پیش نمی برند را جایگزین اینان میکنند.

۵- نادیده گرفتن مربیانی که قهرمانان کشور و ورزشکاران حرفه ایی و مدال آور بوجود آوردند.

۶- رعایت نکردن اصل تشویق و تنبیه.

۷- ندادن حق و حقوق و پاداش به اینان.

۸- ساپورت نکردن افراد و تیم های مقام آور.

۹- نداشتن صندوق مالی و بودجه ایی که در اختیار این افراد برای شرکت در مسابقات کشوری و برون مرزی باشد.

۱۰- توهین کردن به این عزیزان پس از کسب مقام و افتخار به جای تشویق.

۱۱- نداشتن امکانات و زمین و سالن و ابزار در رشته مختلف بخصوص در بخش بانوان.

 

ششمین پاسخ دهنده خانم بابااحمدبختیاری مربی یوگا با شعر، (خانه از پای بست ویران است) شروع می کند و عنوان کرد:

باید توجه کنیم که ما‌در بخشهای جزئی مدیران باسواد لایق و لیاقتمندی داریم که متاسفانه از سوی مدیران بالاتر حمایت نمی شوند. گویی که ترجیح میدهند با کم سوادها یا کسانیکه چندان ورزشی نیستند کار کنند و در این میان خودمان هم به یکدیگر اعتماد نداریم، متاسفانه اخلاق های ورزشی کنار زده شده و اکثر دیده شده که درپی اشغال جایگاه های یکدیگر هستند.

وی در پایان نوشت: اول از همه باید به سمت های افراد شایسته احترام گذاشته و بپذیریمشان، که با حمایت جزئی ها میتوان سرسختی بالا دستی ها را شکست.

 

هفتمین نفر یک ورزشکار خانم با نام غیبی است که موارد ذیل را در مورد عدم توسعه ورزش برشمرد:

۱- گاهی مسئولینی انتخاب میشوند که سواد کافی در زمینه ورزشی و تجربه کاری ندارند. و از آن مهمتر عدم تامین مالی جهت توسعه زیر ساخت و تامین فضاهای ورزشی.

۲- گرفتن هزینه های اضافی و معرفی کردن افراد ناکار امد بعنوان مربی (که متاسفانه فقط جهت سو استفاده و درآمدزایی بکار میرود)

۳- برگزار نکردن مراسم تجلیل از ورزشکارانی ک برای استان افتخار آفرینی کردند.

۴- نا داوری هایی که در مسابقات انجام و انگیزه را از جوانان مستعد سلب می کند.

۵- به روز نبودن اطلاعات ورزشی بعضی از اساتید ورزشی.

۶- عدم ایجاد انگیزه در ورزشکاران.

۷- نبود امکانات ورزشی،بالا بودن هزینه های بعضی از رشته های ورزشی

۸- نداشتن اسپانسر و سرمایه گذاری روی افراد با انگیزه و شایسته

و موارد بسیار… که از سوی اعضای دیگر گروه عنوان شد که مشابه با نظرات فوق بوده و تقریباً همه اشاره آنها به عدم مدیریت توانمند در ورزش خوزستان است.

البته در پایان، امیدواریم مدیرکل ورزش و جوانان تازه وارد استان با پاسخگویی به این مباحث و مخصوصاً نارضایتی از مدیریت در ورزش که موجب عدم توسعه زیرساختهای ورزش استان شده، ابهامات و شبهات ورزشی را روشن و باعث ایجاد انگیزه مضاعف گردد.

https://hoorkhabar.ir/661359کپی شد!
122
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.