ادعایی که پس از سه سال دلخوشی کذب از آب درآمد

به گزارش هورنیوز اعتیاد، واژه ای تلخ که دنیایی سیاه را در پسِ خود دارد. اعتیاد بلای خانمان سوزی است که انسان را به وادی بدبختی و مرگ می‌کشاند، برای شکست و مبارزه با این دیو سیاه، قطعاً باید دارای اراده ای قوی و پولادین بود . هر انسانی ممکن است به هردلیلی اسیر اعتیاد شود، اعتیاد که پیر، جوان، زن و مرد نمی شناسد وتنها با یک غفلت و مصرف بی‌فکرانه در چنگالش اسیر می‌شوی .

اعتیاد سرآغاز تمام بدبختی‌های انسان است، این نیز یکی از حقایق تلخ جامعه‌ی ماست که برخی از پدران و مادران  به خاطر اعتیاد، دست به هر کار فساد و غیراخلاقی می‌زنند، وقتی پدری دچار اعتیاد شود، قطعاً مواد مخدر را بیشتر از کودکش دوست می‌دارد و از هم گسیختن کانون خانواده‌اش برایش هیچ اهمیتی نخواهد داشت، یا کودکی که از بخت بد روزگار در دامن پدر و مادر معتاد پرورش یافته است، شاید دچار اعتیاد می‌شود و آینده‌ای شوم برایش رقم می خورد .

رتبه نخست خوزستان در افزایش روند اعتیاد

حمید صرامی مشاور مدیر کل دفتر تحقیقات وآموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور چندی پیش با اشاره به اینکه بر اساس تحقیقات انجام گرفته گرایش به مصرف مواد مخدر در نوجوانان از سن ۱۵ سالگی است، گفت: استان خوزستان در زمینه روند اعتیاد رتبه یک کشور را دارد که لازم است برای توانمند سازی روانی و اجتماعی اقدام مناسبی انجام شود.

عدم اختصاص بودجه به خوزستان جهت مقابله با عرضه مواد مخدر

چندی پیش نیز سردار نظرپور فرمانده مرزبانی استان خوزستان با انتقاد از نبود همکاری بین بخشی در حوزه مقابله با مواد مخدر در خوزستان گفت: بی توجهی به حوزه مقابله با مواد مخدر باعث می شود که اقدامات در زمینه پیشگیری و درمان نیز بی نتیجه بماند.

وی اظهار کرد: ورود مواد مخدر از استان های فارس، هرمزگان و کرمان، خوزستان را به چهارراه مواد مخدر تبدیل کرده است و کنترل این وضعیت نیازمند امکانات ویژه .
وی طولانی شدن روند رسیدگی قضایی به پرونده ها را نیز از مشکلات این حوزه دانست.

طرح استان پاک در خوزستان اجرا نشد

حسین لامی زاده دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر استان روز گذشته در نشست خبری با اصحاب رسانه در پاسخ به این سؤال که از سال ۹۳ خوزستان بعنوان استان پایلوت در طرح مبارزه با مواد مخدر انتخاب شد اما طبق گفته استاندار، خوزستان به مسیر ترانزیت مواد مخدر تبدیل شد،پس دستاوردهای این طرح چه بوده ، اظهار داشت :این طرح اصلا اجرا نشد.

وی افزود : وقتی این طرح ابلاغ شد زیربناهای لازم برای اجرا شدن طرح مثل موضوع فرهنگ و درمان محیا نبود،همچنین اعتبارات آن هم به دستگاه های اجرایی داده نشد.

لامی گفت: لازمه موفقیت در طرح استان پاک این است که ابتدا بصورت پایلوت چند شهر را انتخاب کنیم سپس طرح را اجرایی کنیم و بعد از به نتیجه رسیدن این طرح در آنجا،طرح را استانی کنیم تا هم تجربه عوامل اجرایی بالا رود و هم زمینه طرح فراهم شود.

این درحالیست که قائم مقام وقت دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در سال ۹۳ گفته بود:خوزستان به عنوان استان پایلوت در اجرای طرح پاک در سطح کشور انتخاب شده است، اظهار کرد: البته اجرای این طرح با نواقص و ایرادهایی همراه بود که طی هماهنگی با مسئولان استان خوزستان درصدد رفع آنها هستیم.

وی اضافه کرد: در صورتی که موضوع مبارزه جامع با مواد مخدر با همفکری تمام اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و برنامه‌ریزی مناسب در خوزستان به اجرا درآید آنگاه می‌توانیم آن را به سایر استان‌های کشور نیز تعمیم دهیم.

رتبه نخست در افزایش آمار معتادان موضوع ساده ای نیست که بتوان به راحتی از آن گذشت. بدون شک اعتیاد ریشه بسیاری از آسیب های اجتماعی است که اگر به موقع برای درمان و پیشگیری از آن چاره ای اندیشیده نشود در سال های آینده باید چندین برابر هزینه برای جبران بخشی از اثرات آن کرد.

https://hoorkhabar.ir/661076کپی شد!
105
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.