بی مهری مسئولان به ورزش بانوان
به گزارش هورنیوز به طور تقریبی نیمی از جمعیت استان خوزستان مشابه تمام کشور را بانوان تشکیل می دهند با این وجود هیچگاه امکانات به طور عادلانه بین این دو قشر تقسیم نشده است.
یکی از مواردی که این بی عدالتی بسیار مشهور است در حوزه ورزش می باشد؛ اگرچه شرایط رشته های ورزشی، امکانات و تجهیزات، هیئت ها و ورزشکاران درکل مطلوب نیست اما ورزش بانوان زیر صفر است!
۲۰ پارک ویژه بانوان خوزستانی یا ساخته نشده یا به بهره برداری نرسیدند
در همین خصوص نیز سیده فرانک موسوی مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان در شورای ورزش استان با اشاره به آمار ارائه شده در ورزش بانوان از سوی اداره ورزش استان اظهار کرد: نکته قابل توجه در گزارشات نسبت آماری تعداد ۲/۲ میلیونی بانوان ورزشکار استان به تعداد بسیار اندک باشگاهها و سالنهای ورزشی است که البته از این تعداد قسمت وسیعی از آن را بخش خصوصی شامل میشود.
وی در ادامه اذعان داشت: از تعداد ۲۰۰ پارک ویژه بانوان که عنوان شد، بسیاری ساخته نشده و به بهره برداری نرسیدند و پیشنهاد میدهم اداره کل ورزش و جوانان تکمیل و اداره آنها را به دست بگیرد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان گفت: عدم عضویت بانوان در فدراسیونهای ورزشی و خلاء حضور بانوان در تصمیم گیریها معضل جامعه ورزش است و رفع این موانع حضور و دخیل کردن آنان در تصمیم گیریها به نفع جامعه بانوان خواهد بود.
موسوی با تأیید پیشنهادات از سوی اداره ورزش و جوانان در بخش بانوان، تصریح کرد: باید سهم بانوان در ورزش دیده شود، افزایش امکانات و زیر ساختها و در اختیار قراردادن مدیریت اماکن ورزشی به بانوان قابل اجرا و پیگیری است.
زیرساخت ورزش بانوان در حد صفر!
غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان نیز خاطرنشانکرد: باید شرایط برای جوانان و بانوان استان فراهم شود تا بتوانند استعدادهای خود را بروز دهند که در این راستا باید با طرح و برنامه پیش برویم.همچنین حوزه روستاها را هم باید ببینیم و به لزوم توجه به ورزش بانوان نیز تاکید میکنم.
ادامه داد: در کشور و همچنین استان ما امکانات لازم برای شکوفا شدن استعدادهای بانوان در ورزش، کمتر از آقایان است. بسترها و زیرساختها برای بانوان کمتر و در حد صفر است و باید عدالت را رعایت کنیم. خانمها از یک سن که فراتر میروند، در معرض آسیب هستند، چرا که شرایط لازم برای ورزش آنها فراهم نبوده است. پس باید شرایط برای این قشر فراهم شود و توجه به این بخش باید در برنامهها گنجانده شود.
بانوان قشری مهم و تأثیرگذار هستند که سلامت آنها به معنای تضمین سلامت جامعه خواهد بود. گسترش پارک های بانوان، ورزش های محله ای، توجه به زیرساخت های ورزش حرفه ای و ارتقاء دانش ورزشی این بانوان قطعا ثمرات مفیدی بر جامعه خواهد داشت.