ادارات دولتی به ورزش استان چه کمکی می کنند؟
به گزارش هورنیوز سالهاست که ورزش استان خوزستان همچون جوانی به بلوغ رسیده و محجوب که اوامر پدر و مادرش را بر روی تخم چشم نهاده و درسش را خوب می خواند، ولی همچنان با یک لباس و پول توجیبی ناچیز و اندک به دلیل فقر خانواده، روزگار سپری می کند و دم نمی زند.
آری این جوان معصوم در همه محافلی مورد تشویق قرار می گیرد و همچون قهرمانانش به یک کاغذ قهرمانی بعنوان تشویق قناعت کرده و همچنان با همان لباس و پول تو جیبی کم می گذراند…
باتوجه به وجود رسانه های متعدد و خبرنگاران بسیار در استان خوزستان که به جرات می توان گفت یکی از قطبهای رسانه ای کشور است، همچنان ورزش خوزستان بدون پشتیبانی از این صنف به راه خود ادامه می دهد و گاهاً یا روزانه به انعکاس مقامها، مسابقات انجام شده و… می پردازد که اگر کمی رسانه ها همت کنند و از موضوعات سیاسی خارج شوند و به مشکلات ورزش در استان بپردازند شاید فرجی شود و ورزش خوزستان جانی تازه بگیرد.
باری، آنچه که در فقر این جوان جای تامل دارد، وجود شرکتهای بزرگ و صنعتی است که با سرمایه های خدادادی این دیار به اقتصاد کشور کمک کرده و درصدی هم به ورزش خوزستان اختصاص می دهند.
ضمن قدردانی از آندسته از مدیرانی که تا به امروز با جسارت و قدرت مدیریتی خود توانسته اند امکاناتی برای برقراری ورزش در ادارات فراهم کنند، چند موضوع را باید مد نظر داشت و اگر همتی وجود داشته باشد اجرایی نمود.
اگر نگاهی به آمار مقام آوری، اعزام و یا میزبانی ورزش خوزستان بیاندازیم پی می بریم که اکثر این آورده ها از سوی ادارات و کارخانجات تامین می شود که این خود جای شکر و امیدواری دارد که درصدی از درآمدهای هنگفت به این نوجوان محجوب اختصاص داده شده است.
گاهاً مشاهده می شود که بودجه های بسیاری در اختیار ورزش این ادارات یا … نهاده می شود که اگر با مشورت و همفکری ورزشی های استان هزینه شود، ورزش همگانی و قهرمانی استان خوزستان می تواند در کشور و میادین بین المللی عرض اندام کرده که این خود باعث ایجاد شادابی و نشاط این دیار می گردد.
بودجه های هنگفتی که باید روزی توسط برخی مراجع ذیربط حسابرسی شده که چگونه مصرف می گردد و علت اینگونه هزینه کردها چی می تواند باشد؟
برای بازتر شدن بیشتر این موضوع به مثالهای موجود در استان می پردازیم و از عزیزانی که دل در گرو پیشرفت جوانان و حتی میانسالان و سالمندان این استان دارند خواهانیم با پیگیری تا حصول نتیجه عملکردی ماندگار را از خود برجای بگذارند.
شما فرض را بر آن بگیرید یک اداره و سازمان یا هرنهاد بزرگ دیگری برای بوجه ورزش خود مبلغ سالانه ۱۰ میلیارد تومان در نظر بگیرد که برخی از این شرکتها بودجه ای چند برابر لحاظ نموده اند. باتوجه به وجود زیر ساختها و امکانات پیشرفته که امروزه در این ادارات یافت می شود، این هزینه چرا در ورزش استان نمی تواند نقش مثبتی بازی کند و اگر هم داشته باشد بعنوان تیم داری با نام آن اداره که اکثر اعضای آنهم بعضاً از خارج استان هستند و در مجامع مختلف ظاهر می شوند به مصرف می رسد.
همانگونه که در بالا ذکر شد جای شکر دارد که برخی مدیران برای تیم داری و تربیت فرزندان کارکنان و کارکنان هزینه متقبل میکنند، ولی آیا درآمد این شرکتها فقط برای کارکنان و ذیرمجموعه و یا برند همان شرکتها و… باید هزینه شود. اگر جواب را مثبت بدانیم، چرا درآمد حاصل از کارکرد این شرکتها به خزانه دولت می رود و برای ادامه حیاط همه کشور در بین همه مناطق تقسیم می شود.
با نگاهی اجمالی به ورزش ادارات و مدیریتهای آن پی می بریم که روز به روز حلقه عدم استفاده غیر شرکتی ها از امکانات مجموعه هایشان تنگ تر شده و همه هزینه اختصاص یافته به ورزش صرف تیم داری و زیرمجموعه همان ادارات می شود.
البته برخی ها هم با استفاده از این بودجه و قراردادهای خاص به نان و نوایی رسیده و بهترین حالتشان این است که همینگونه روزگار سپری کنند و هر زمانی از ایشان سوال می شود مجموعه شما برای ورزش چه کرد؟ می گویند چندین مدال تیمی و قهرمانی و… آورده ایم که در نهایت بازخورد این مدالها برای ورزشکاران استان هیچ تاثیر مثبتی ندارد. شاید در رنکینگ کشوری مجموعه اداره کل ورزش استان را جابه جا کند، ولی آنچه که واضح و مبرهن است ورزشکاران و تیم های ورزشی که زیر نظر هیئت ها فعالیت می کنند روز به روز فقیرتر و با کمترین امکانات و از روی عشق و علاقه به ورزش ادامه می دهند.
آنجه که در جمع بندی از مسئولین محترم استان خواستاریم این است که با سرکشی به مجموعه های ورزشی ادارات و چگونگی هزینه کرد بوجه در این مجموعه ها، کمکی تاثیر گذار به ورزش استان و مخصوصاً هیئت های ورزشی کنند تا شاید در آینده وضع ورزش از این حالت در استان ضعیفتر نگردد.
لازم به توضیح است که بودجه دومیلیارد تومانی که نزدیک به دوسال است که مقرر گردید به ورزش تعلق گیرد و بین هیئت ها برای ادامه فعایتهای رو به رشد توضیح گردد هنوز در راه مانده و به استان خوزستان نرسیده!!!
پی نوشت: حلقه مفقوده در ورزش، مطالبه گریست