گوش هایی که برای شنیدن از اقتصاد مقاومتی سنگین شدند

به گزارش هورنیوز دوسال از نامگذاری پیاپی سال جدید به نام اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری می گذرد، همچنین از سال گذشته کارگروه اقتصاد مقاومتی توسط دولت می گذرد.

پس از تأکیدات مقام معظم رهبری پیرامون توجه به اقتصاد مقاومتی، دولت استان ها را ملزم به برگزاری جلسات اقتصاد مقاومتی و رفع مشکلات کرد. هرچند ماه یکبار نیز رتبه استان ها در زمینه عمل به اقتصاد مقاومتی اعلام می شود.

باوجود آنکه استان هایی همچون هرمزگان، گلستان و یزد گام های قابل توجهی در عمل به اقتصاد مقاومتی برداشته اند اما استان خوزستان و مسئولان آن همچنان اندرخم کوچه اول هستند.

غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان از سال پیش که سکانداری استان را برعهده گرفت بارها درخصوص عدم حضور مسئولان استان در جلسات اقتصاد مقاومتی اعتراض داشته اما آنچه بنظر می رسد آنست که مدیران خوزستانی هنوز اهمیت این امر را درک نکرده اند.

شریعتی روز گذشته در جلسه اقتصاد مقاومتی با انتقاد از عدم حضور مسئولان در این جلسه اظهار داشت: مدیری که در جلسه اقتصاد مقاومتی حضور پیدا نکند در حقیقت حمایت و توجهی برای برنامه فراقوه اقتصاد مقاومتی ندارد.

وی اولین گام برای تحقق اقتصاد مقاومتی را حضور مدیران کاردان در جلسات دانست و افزود: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید جلسات را پیگیری کنند و نسبت به جلساتی که در خصوص اقتصاد مقاومتی برگزار می‌شود، توجه داشته باشند؛ زیرا سیاست کشور ما یک سیاست کلی است و باید همه مدیران اجرایی در اجرای این سیاست‌ها همکاری و در جلسات شرکت کنند و تأکید کرده‌ایم که اولویت ما اقتصاد مقاومتی است.

شریعتی افزود: مقام معظم رهبری این دستور را صادر کرده‌اند و ما باید از آن اطاعت کنیم و به این دستور اهمیت بدهیم؛ باید تمام مدیران دستگاه‌های اجرایی گزارش‌های خود را طی سه ماه آینده به ما ابلاغ کنند و این گزارش را باید جدی گرفت.

استاندار خوزستان با اشاره به این‌که هر کس که در استان خوزستان زندگی می‌کند مشغله کاری فراوانی دارد، خاطرنشان کرد: مشغله شما که بیشتر از مشغله استاندار نیست زیرا وظایف بسیاری بر عهده من است و لذا تاکید می‌کنم تمام مدیران به وظیفه خود عمل کرده و در تمام جلسات شرکت کنند و برای مساله اقتصاد مقاومتی وقت بگذارند.

امید حاجتی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نیز  با اشاره به اینکه برخی دستگاه‌ها گزارشی از عملکرد و پیشرفت پروژه‌ها ارائه نمی‌دهند، عنوان کرد: سازمان آب و برق در ارائه گزارش مسیر جداگانه‌ای را دنبال می‌کند همچنین عدم حضور مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان در جلسات مهم استانی جای گله‌مندی است و حتی معاونین ذی‌ربط نیز در جلسات شرکت نمی‌کنند.

حاجتی خطاب به مسئولانی که برخی پروژه‌ها را ملی دانستند و آن را دلیل عملکرد ضعیف خود عنوان کردند، گفت: همه پروژه‌ها ملی هست که در این پروژه‌ها تکالیف و برش‌های استانی ارائه شده است. گزارش‌های ارائه شده از سوی دستگاه‌های استانی برای ارزیابی عملکرد دستگاه در استان و همچنین عملکرد استان در کشور استفاده می‌شود.

بیژن پناهی زاده معاون خانه صنعت، معدن و تجارت ایران نیز چندی پیش در همین خصوص با اشاره به اینکه تحقق اقتصاد مقاومتی ابتدا نیازمند باور مردم و مسئولین است گفت: اگر بخواهیم اقتصاد مقاومتی را به صورت کامل در کشور محقق کنیم باید این کار را از مدارس، مراکز آموزشی، دانشگاه‌ها، ادارات، کارخانه‌ها و … شروع کنیم تا همه مردم برای تامین نیاز خود از تولیدات داخلی استفاده کنند.

وی گفت: ثبات اقتصادی و سیاسی از لازمه‌های تحقق اقتصاد مقاومتی است و باید مسئولان باور کنند اقتصاد مقاومتی نسخه حیات بخش اقتصاد است.

به گزارش هورنیوز بی شک یکی از راه های اجرای اقتصاد مقاومتی اعطای تسهیلات به واحدهای نیمه فعال و فراهم کردن زمینه برای رشد سایر واحدهای تولیدی است تا با اشتغال جوانان استان و تولید بیشتر محصولات شاهد شکوفایی اقتصاد باشیم و در این راه نظارت بر نحوه عملکرد سازمان ها و ادارات به ویژه بانک ها یکی از ضروریات است اما پیش از هر چیز باید توجه داشته که ایمان و اعتقاد مسئولان استانی به اقتصاد مقاومتی رمز حرکت قطار توسعه است از همین رو انتظار است استاندار خوزستان در برخورد با عدم همکاری مدیران جدیت بیشتری به خرج دهد.

 

https://hoorkhabar.ir/659895کپی شد!
204
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.