بفرمایید حلیم با طعم پشم و پنبه!

به گزارش هورنیوز در ایام ماه مبارک رمضان برخی مواد غذایی همچون زولبیا و بامیه، حلیم، آش و خرما بیش از ماه های دیگر مورد استفاده قرار می گیرند. در این بین برخی سودجویان از این بازار داغ استفاده کرده و دست به اقدامات ناشایستی می زنند.

به تازگی کلیپی از یک شهروند درخصوص استفاده از پشم و پنبه در حلیم در فضای اجتماعی دست به دست می شود که موجی از نگرانی بین شهروندان را ایجاد کرده است.
در همین خصوص معاون غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام کرد اغلب حلیمهای خیابانی که در ایام مبارک ماه رمضان بازار داغی را برای سود جویان ایجاد کرده از مواد غیراستاندارد، پشم گوسفند، مو و پنبه تهیه میشوند.
وی افزود: اسهال، استفراغ، دل درد از مهمترین علائم بروز مسمومیت و حتی عفونتهای ناشی از مصرف این مواد غذایی بدون مجوز است. آش و حلیم و همه غذاهای سنتی فقط و فقط باید از رستورانها و مراکز توزیع دارای مجوز بهداشت و مجوز صنف مربوطه تهیه شوند.
نکته ای که باید بدان توجه داشت آنست که شهرندان انتظار دارند مسئولان بهداشت در کشور بیش از پیش بر این واحدهای صنفی نظارت کنند تا راه هرگونه سودجویی بر آنها بسته شود.