دغدغه مسئولان ملی حلقه مفقوده پیشرفت مناطق محروم

به گزارش هورنیوز سختی عبور و مرور، نبود امکانات آموزشی مناسب، عدم امنیت مناسب و کافی، فاضلاب، آب شرب، مسکن ایمن، رواج خشونت، وجود فروشندگان خرد مواد مخدر، نبود امکانات تفریحی و ده ها مشکلات دیگر تنها بخشی از معضل حاشیه نشینی در استان خوزستان است.

ساکنان مناطق حاشیه نشین مصداق بارز ضرب المثل” از اینجا رانده از آنجا مانده” هستند؛ از سویی آرامش، شغل، امنیت و هزینه های پایین زندگی در روستا را به امید آینده بهتری برای خود و فرزندانشان رها می کنند و از سویی دیگر از امکانات بهداشتی، رفاهی و آموزشی مناطق شهری بی بهره می شوند. این افراد غالبا به دلیل نداشتن تحصیلات مناسب و مهارت کافی به مشاغل موقت و کم درآمد روی می آورند و همه این عوامل زمینه ساز بروز و گسترش پدیده حاشیه نشینی می شود.

در همین خصوص علی حسین حسین زاده معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان با بیان این‌که هفته آینده در شورای اجتماعی کشور جهت ارائه گزارش کارها‌ حضور خواهد داشت، افزود: با وجود این‌که در چند ماه اخیر درگیر بحث‌های سیاسی انتخابات بودیم اما گزارش‌ها از خوزستان برای شورای اجتماعی کشور ارسال شد. این گزارش‌ها در مورد مشکلات و مسائل خوزستان بود و به وجود ۷۷۰ هزار نفر حاشیه‌نشین در سطح استان و مشکلات فراوانی که در این زمینه وجود دارد، اشاره داشت که منجر به تخصیص اعتبار در حوزه فرهنگی و اجتماعی شد.

حسین‌زاده خاطرنشان کرد:‌ علاوه بر کارهایی که در حوزه فرهنگی و اجتماعی انجام شد، کارهایی نیز در حوزه عمرانی آغاز شده است که تکمیل‌کننده حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی هستند.

وی عنوان کرد: ‌در حوزه استانی مشکلی نداریم و از اعتبارات استانی نیز می‌توانیم استفاده کنیم ولی متاسفانه در بررسی‌های انجام‌شده مشخص شد که کمیته کارگروه فرهنگی و اجتماعی خوزستان در پنج سال گذشته حتی یک طرح ارائه نداده است تا ما برای آن اعتبار بگیریم.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان با بیان این‌که اعتبارات طرح‌های فرهنگی و اجتماعی نسبت به امور عمرانی بسیار کمتر است، گفت: در چند ماه اخیر استاندار خوزستان و همچنین همکاران در حوزه‌ امور اجتماعی و معاونت سیاسی اجتماعی کارهایی را آغاز کرده‌اند و امیدوار هستیم با هماهنگی در امور و اثربخشی این اعتبارات بتوانیم اقداماتی را با حرکت سریع‌تری انجام دهیم.

وی تصریح کرد: استفاده از اعتبارات ملی، استانی و دستگاهی در کنار هم می‌تواند آسیب‌ها را در مناطق حاشیه‌نشین استان کنترل کرده و کاهش دهد.

حسین‌زاده با اشاره به تشکیل کمیته‌ای به منظور هماهنگی اجرای طرح‌های اجتماعی و فرهنگی دستگاه‌ها در این زمینه بیان کرد:‌ اعتبارات اجتماعی پول نقد است و به محض مصوب شدن طرح‌های اجتماعی و فرهنگی، اعتبارات آزاد می‌شوند.

https://hoorkhabar.ir/659488کپی شد!
138
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.