پاساژ رضوان اهواز در آتش سهل انگاری ها خاکستر شد

به گزارش هورنیوز هنوز داغ حادثه پلاسکو برای بسیاری سرد نشده است؛ همان اتفاقی که انتقادهای خفته نسبت به عدم رعایت نکات ایمنی در پاساژها و مجتمع ها را بار دیگر بیدار کرد.

کمبود امکانات آتش نشانان و عدم بکارگیری پدافند عامل تنها به پایتخت باز نمی گردد بلکه شهر اهواز نیر بارها از چنین نقص هایی ضربه خورده است.

پنج شنبه هفته گذشته یکی از قدیمی ترین پاساژهای شهر اهواز درحالی طعمه حریق شد که عدم رعایت نکات ایمنی، کمبود تجهیزات اتش نشانی و عدم دسترسی صحیح باعث تداوم ان شد.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز در این خصوص گفت: همانگونه که شهروندان مطلع هستند این پاساژ مملو از موادی از قبیل استون، تینر، ادکلن، اسپری های مختلف خوشبوکننده و صنعتی، انواع چسب ها و ابر، پنبه و لوازم تزئینات بود که همگی از بابت میزان اشتعال جزو مواد پرخطر و سریع الاشتعال بوده و متأسفانه هیچگونه ضوابط ایمنی در نگهداری و انبارداری در این پاساژ رعایت نمی شده و همین امر موجب شد که آتش سوزی بسیار سریع به تمام پاساژ و طبقات گسترش و سرایت کند.
امیر نجفی اظهار کرد: آتش نشانان مجهز به ملزومات فردی و تجهیزات تخصصی با تمام امکانات جانانه و مردانه از خیابان های اطراف و پشت بام به دل حادثه زدند و تلاش کردند تا ضمن کنترل و اطفا آتش از سرایت آن به سایر ساختمان های همجوار جلوگیری کنند.
نجفی افزود: عملیات اطفای حریق در ساعتی از ظهر که هوای اهواز در گرمترین زمان خود قرار دارد با آن لباس های خیس و سنگین، حمل تجهیزات چنان کار را  برای آتش نشانان دشوار کرده بود که خیلی از آتش نشانان یا از ناحیه گردن و دست دچار سوختگی شده یا دستخوش گرمازدگی شدند.

وی عنوان کرد: سید خلف موسوی شهردار اهواز پس ارزیابی وضعیت موجود با کسبه و بازاریان دیدار دوستانه ای داشت و اعلام کرد شهرداری اهواز برای برطرف کردن الام شهروندان و کسبه کمافی السابق از هیچ کمک و همکاری دریغ نمی کند.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز خبر داد: این عملیات با استفاده از ۲۰ خودروی عملیاتی اطفای حریق، امداد و نجات، تانکر آبرسان و پشتیبانی به همراه حدود ۸۷ آتش نشان که برخی از آنان از افرادی بودند که در حالت استراحت بوده و با شنیدن خبر آتش سوزی خود را به محل پاساژ رسانده بودند، انجام شد.

یکی از شاهدان حاضر در صحنه ضمن تأیید رشادت های آتش نشانان گفت: یکی از مشکلات تیم آتش نشانی میله های زرد رنگ جداکننده خیابان بود که باید کنده می شد از همین رو وقت زیادی صرف تخزیب آسفالت خیابان و درآوردن آنها شد.

وی ادامه داد: تعداد آتش نشانان زیاد بود اما برخی تجهیزات مانند شلنگ های آب فرسوده و قادر به انتقال آب با سرعت زیاد نبودند. مسأله دیگر نبود یک فرمانده برای کنترل مردم بود که باعث بروز اختلال در کار نیروها می شد.

انتظار می رفت حادثه پلاسکو با تمام تلخی هایی که داشت به یک تجربه برای فروشندگان و مسئولان جهت تجهیز بیشتر آتش نشانی ها تبدیل شود.

https://hoorkhabar.ir/657242کپی شد!
173
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.