استاندار خوزستان و دموکراسی
به گزارش هورنیوز انتخابات شورای شهر به دلیل نقش تأثیرگذار آن در میزان توسعه هر شهر از اهمیت ویژه ای برخوردار است که البته برخی اتفاقات باعث پررنگ تر شدن حاشیه ها نسبت به متن می شود که همین امر باعث سردرگمی شهروندان می شود.
این انتخابات در کلانشهر اهواز به دلیل وجود برخی مسائل همچون نارضایتی کلی مردم از عملکرد شورای چهارم، جمعیت و وسعت شهر، وجود قومیت های مختلف و… دارای اهمیت دو چندان است.
این دوره از انتخابات شورای شهر مصادف با تعداد بالایی از ثبت نام شدگان همراه بود که همانند یک تیغ دو لبه دارای اثرات مطلوب و مضر بسیاری است.
به گزارش سایت فرمانداری اهواز ۷۵۱ برای شورای شهر اهواز نام نویسی کردند که ۵۲ نفر در هیات اجرایی و ۵۳ نفر در هیات نظارت رد صلاحیت شدند و ۱۱نفر نیز انصراف دادند.
پس از این رد صلاحیت گسترده بسیاری از فعالان سیاسی استان نسبت به این مهم اعتراض و خواستار پیگیری این امر شدند. شریعتی استاندار خوزستان در همین خصوص گفت: صلاحیت یک عده از نامزدها توسط هیات های نظارت استان رد شده است و من فکر می کنم در این مورد سختگیری شده است.
وی گفت: به صلاح استان است که با اغماض، گذشت و بدون کینه با افراد رد صلاحیت شده برخورد شود و آرامش به جامعه برگردد.
استاندار خوزستان با بیان اینکه باید در همه زمینه ها اعتدال و میانه روی رعایت شود و اجازه دهیم همه افراد دلسوز در اداره استان مشارکت کنند افزود: من در مقامی نیستم که به رد صلاحیت ها اعتراض کنم ولی از هیات های نظارت که سه نماینده استان در این هیات ها هستند درخواست می کنم در رد صلاحیت برخی نامزدها تجدید نظر کنند.
پس از این پیگیری ها بود که تعدادی از نامزدهای رد صلاحیت شده توسط هیئت نظارت مورد تأیید قرار گرفتند. نکته ای که باید بدان توجه داشت آنست که تعداد بالای نامزدهای انتخابات با تخصص های گاهاً بی ارتباط با مدیریت شهری ناشی از نقص قانون است، اما رد صلاحیت بی حد و حساب نامزدها نیز مغایر با اصل آزادی است از همین رو بنظر می رسد استاندار به عنوان سکاندار استان، دریافت که بایستی برخی کارکشتگان به کمک استان بیایند تا چرخهای زنگ زده این دیار که سالها در اختیار برخی اشخاص بوده به حرکت در بیاید و همچنین باید گفت، بهترین عملکرد را در این خصوص داشته است، که جای تقدیر و تشکر دارد.