رد صلاحیت ۳۴۵ داوطلب شورای شهر در استان

هورنیوز – علی حسین حسین زاده، رئیس ستاد انتخابات خوزستان با اعلام این خبر بیان کرد: آمار نامزدهای پنجمین دوره شوراهای شهر و روستا در استان تا کنون ۱۴ هزار و ۲۹۸ نفر است که در صورت تجدید نظر هیات مرکزی نظارت، این آمار قابل افزایش است.

وی گفت: آمار نهایی داوطلبان شوراهای شهر در خوزستان تاکنون، ۳ هزار و ۱۱۲ نفر و داوطلبان شوراهای روستایی ۱۱ هزار و ۱۸۶ نفر است.

حسین زاده اظهار داشت: با توجه به پیگیری هایی که از سوی استانداری و داوطلبان انجام شده احتمال تجدیدنظر در برخی رد صلاحیت ها و افزایش آمار نامزدهای شورای شهر وجود دارد.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان با اشاره به اعتراض داوطلبان رد صلاحیت شده شورای شهر، خاطرنشان کرد: استاندار خوزستان دیروز برای پیگیری این اعتراضات به ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات کشور در تهران رفته است.

وی بیان داشت: تعدادی از داوطلبان شورای اسلامی شهر در خوزستان با وجود تایید صلاحیت در هیات های اجرایی و هیات های نظارت شهرستان ها، توسط هیات مرکزی نظارت استان رد صلاحیت شده اند که این اقدام هیات مرکزی نظارت خلاف نص صریح قانون انتخابات شوراهاست.

علی حسین حسین زاده تصریح کرد: ۳۴۵ نفر از داوطلبان شورای شهر در خوزستان رد صلاحیت شده اند؛ تعدادی از تایید صلاحیت شده ها در هیات های نظارت شهرستان ها نیز در هیات مرکزی نظارت رد صلاحیت شده اند که این آمار مورد اختلاف است.

به گفته وی، تعدادی از داوطلبان رد صلاحیت شده نیز دیروز برای اعتراض، به هیات مرکزی نظارت مراجعه کرده اند.

حسین زاده اذعان داشت: استاندار خوزستان به عنوان عالی ترین مقام اجرایی استان، باید از حقوق همه شهروندان دفاع کند، که به صورت ویژه این اعتراضات را پیگیری کرده است.

وی گفت: مهلت اعلام نام نامزدهای شوراهای اسلامی شهر و روستا از ۱۸ تا ۲۰ بوده که با توجه به مسائلی که پیش آمده تا فردا قرار است این اسامی آگهی شود.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان با اشاره به آغاز تبلیغات نامزدهای پنجمین دوره انتخابات شهر و روستا از ۲۱ اردیبهشت اذعان داشت: با توجه به اینکه در این دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا و ریاست جمهوری، به صورت همزمان برگزار می شود، رعایت قانون به ویژه در حوزه تبلیغات تاکید شده است و در جلسات فرمانداران با نامزدهای انتخاباتی، به رعایت اخلاق و قانون توصیه شده است.

حسین زاده افزود: نهادهای نظارتی نیز برای رعایت قانون، تبلیغات و فعالیت های نامزدها را در فضای حقیقی و مجازی رصد می کنند و در صورت لزوم تذکر و یا برخورد قانونی هم انجام می شود.

این مقام مسئول هدف کلی همه نهادها و دستگاه ها و نامزدها را مشارکت حداکثری مردم در انتخابات دانست و بیان داشت: برای دستیابی به این هدف مهم که جزو تاکیدات رهبری است، رعایت اخلاق و قانون و احترام به دیگران لازم است.

https://hoorkhabar.ir/657017کپی شد!
152
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.