کسب رتبه های کشوری در حوزه یادگیری الکترونیک و محصولات آموزشی توسط دانشگاه علوم پزشکی اهواز

هورنیوز – یکشنبه ۳ اردیبهشت ماه ۱۳۹۶ دهمین دوره جشنواره آموزشی شهید مطهری در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با حضور دکتر اسماعیل ایدنی رئیس دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین عادلی نژاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر تابعی چهره ماندگار پزشکی کشور و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر علی خدادادی قائم مقام رئیس دانشگاه، دکتر ساسان موگهی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، دکتر علیرضا اولی پور مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، جمعی از روسای دانشکده ها، روسای بیمارستان ها، مدیران گروه های آموزشی، اعضاء هیئت علمی و دانشجویان در تالار شهداء دانشگاه برگزار گردید.

دکتر اولی پور در این مراسم ضمن تسلیت سالروز شهادت امام موسی کاظم(ع) و گرامیداشت یاد و خاطره اسوه تقوا و علم، شهید آیت الله مطهری، فرارسیدن روز معلم را به کلیه اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه تبریک گفته و بیان داشت: در راستای طرح تحول و نوآوری در آموزش پزشکی کلیه دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور به ۱۰ منطقه آمایشی تقسیم شده و ماموریت های مشترک و ویژه ای از طرف وزارت بهداشت به این ۱۰ منطقه ابلاغ شد.

وی ادامه داد: منطقه ۴ آمایشی کشور به سرپرستی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و همراهی دانشگاه های علوم پزشکی لرستان، دزفول و دانشکده های علوم پزشکی آبادان، بهبهان و شوشتر؛ علاوه بر ماموریت اجرای بسته های طرح تحول، مجری انجام سه ماموریت ویژه شدند.

اولی پور اظهار داشت: توسعه علوم مرتبط با بهداشت باروری و بیولوژی تولید مثل، توسعه علوم مختلف با سرطان کودکان و توسعه علوم زیست محیطی با تاکید بر آلاینده های زیست محیطی، ماموریت های ویژه ای بودند که خوشبختانه اقدامات و دستاوردهای خوبی در این زمینه داشته ایم.

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با تشریح اقدامات مرکز آموزش مجازی و مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه، بیان کرد: در مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه خوشبختانه موفق شدیم آموزش مجازی و در پی آن سامانه مدیریت آموزش مجازی، واحد تولید محتوا و استودیو مجهز به ضبط صدا و تصویر را راه اندازی کنیم.

وی با بیان اینکه اعضاء هیئت علمی دانشگاه می توانند در این مرکز محتوای درس خود را به صورت الکترونیکی ارائه نمایند، خاطرنشان ساخت: همچنین آیین نامه تشویقی استفاده از آموزش مجازی در تدریس دروس تصویب شد که در این آیین نامه اعضاء هیئت علمی مجاز هستند ۴/۱۷ دروس خود را به صورت آموزش مجازی ارائه دهند.

وی افزود: سامانه تالار مباحث علمی هم در حال طراحی می باشد که ان شاء الله به زودی اعضاء هیئت علمی می توانند در این تالار در مباحث علمی شرکت نمایند.

اولی پور در خصوص جشنواره شهید مطهری، بیان داشت: از مردادماه سال گذشته اقدامات جشنواره در قالب پیامک تهیه و نحوه ارائه فرآیندهای آموزشی جهت اعضاء هیئت علمی ارسال و در مهر ماه، کمیته علمی جشنواره تشکیل و ابلاغ اعضاء کمیته صادر شد و دبیرخانه جشنواره در راستای بررسی فرآیندهای ارسالی در کمیته داوری و تدوین و تصویب آیین نامه های تعیین اساتید و گروه های آموزشی برتر، رسما” کار خود را آغاز نمود.

وی ادامه داد: کمیته داوری جشنواره نیز از آبان ماه کار خود را شروع کرده و فرآیندها را پس از دریافت از اعضاء هیئت علمی و داوری، طی مراحلی رفع اشکال نموده و در نهایت با نشست های متعدد، فرآیندهای برتر انتخاب شدند.

این مقام مسئول گفت: ۱۷ فرآیند برتر دانشگاهی در ۶ حیطه انتخاب که از هر کدام از حیطه ها، فرآیند برتر دانشگاه جهت جشنواره کشوری ارسال شدند که خوشبختانه در ۲ حیطه ( یادگیری الکترونیک و محصولات آموزشی) حائز رتبه کشوری شده ایم.

وی عنوان داشت: انتخاب اساتید برتر دانشگاه از دیگر اقدامات کمیته علمی جشنواره بود که امسال اساتید هر دانشکده به طور جداگانه مورد ارزیابی قرار گرفته و مصوب شد که به ازای هر ۵۰ نفر عضو هیئت علمی در هر دانشکده، یک نفر استاد برتر انتخاب شود.

اولی پور ادامه داد: تعدادی از اساتید گروه های پایه و بالینی دانشکده پزشکی، ۲ نفر از اساتید دانشکده دندانپزشکی و از سایر دانشکده های دانشگاه هر کدام یک نفر به عنوان استاد برتر انتخاب شدند.

وی گفت: شرط ورود اساتید به مرحله ارزیابی، گرفتن حداقل ۹۰ نمره در ارزشیابی فراگیران دانشگاه بود و پس از آن، تایید مدیر گروه، مدیر آموزشی، معاون آموزشی دانشکده و رئیس دانشکده مورد ارزیابی قرار گرفت که در این مرحله نام رئیس و معاون آموزشی از نمره دهی خارج و نمره سایر مسئولان دانشکده لحاظ شد.

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: ۳۰ درصد از نمره ارزیابی اساتید مربوط  به فعالیت های آموزشی بوده که در مرکز مطالعات و ماموریت های طرح تحول و برنامه عملیاتی شرکت داشته اند و در نهایت این رنکینگ موجب انتخاب اساتیدی شد که امروز در جشنواره مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

وی عنوان داشت: امسال در راستای طرح تحول آموزش، ابتکاری در جشنواره صورت گرفت و گروه های آموزشی برتر نیز انتخاب شدند.

اولی پور در پایان خاطرنشان ساخت: از هر دانشکده یک گروه برتر آموزشی انتخاب و معیار انتخاب براساس طرح”راد” و ۲۹ شاخص طرح اعتبار سنجی موسسه ای بود و طی مستندات دریافت شده از هر دانشکده، یک گروه به عنوان گروه آموزشی برتر انتخاب و مقرر شد در جشنواره شهید مطهری از آن تقدیر شود.

گفتنی است گروه های آموزشی برتر دانشکده های مختلف به شرح زیر معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند:

دانشکده بهداشت: گروه آموزشی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت

دانشکده دندانپزشکی: گروه آموزشی رادیولوژی دهان و فک و صورت

دانشکده پرستاری و مامایی: گروه آموزشی پرستاری

دانشکده پیراپرشکی: گروه آموزشی فناوری اطلاعات سلامت

دانشکده توانبخشی: گروه آموزشی گفتار درمانی

دانشکده داروسازی: گروه آموزشی فارماسیوتیکس

https://hoorkhabar.ir/655106کپی شد!
181
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.