از نامه نگاری های متعدد نامزد ریاست جمهوری تا تشکیل ائتلاف مستقلین در خوزستان

به گزارش هورنیوز بسته خبری “تا انتخابات” عنوانی است که در آن اخبار شاخص انتخابات اردیبهشت ماه۹۶، نامزدهای شورای پنجم شهر و روستا، نامزدهای احتمالی ریاست جمهوری، دیدگاه های احزاب گوناگون و… را به صورت خلاصه در اختیار مخاطبان قرار می دهد.
* دبیر کمیته سیاسی جبهه اصلاحطلبان گفت: با عبدالحسن مقتدایی داوطلب انتخابات ریاست جمهوری برای حمایت از وی در انتخابات وارد مذاکره شدهایم. ما حمایت از «رهامی»، «مقتدایی» و «جهانگیری» را در همان راستای داشتن یک گزینه دیگر در کنار روحانی تا پایان انتخابات میدانیم.
این سخنان در حالی مطرح می شود که عبدالحسین مقتدایی از مدت ها پیش خط مشی سیاسی خود را از روحانی جدا و با انتقادات جدی از ریاست جمهوری به دنبال کاهش آراء وی در استان هایی همچون خوزستان و هرمزگان است.
*طی حکمی از سوی حسین رمضانی خردمردی دبیرکل ائتلاف کاندیداهای مستقل سراسر کشور، فرشاد بهمن به عنوان دبیر این ائتلاف در استان خوزستان منصوب شد.
بهمن گفت: این ائتلاف برای اولین بار در استان خوزستان با حضور فعالین عرصه سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، ورزشی و… تشکیل می شود اما چگونگی عملکرد این ائتلاف در روزهای آتی به سمع و نظر شهروندان عزیز خوزستانی از طریق رسانه ها خواهد رسید.
*در چند روز گذشته و پس از انتصاب حمید کهرام به ریاست ستاد روحانی در خوزستان، نیروهای اصلاح طلب این استان به شدت با این انتصاب مخالفت کرده اند. یکی از علنی ترین این مخالفت ها، استعفای عبدالله کعبی از سمت قائم مقامی این ستاد بود که وی نیز دلیل اصلی استعفای خود را ریاست کهرام در ستاد عنوان کرد.
ستاد روحانی در انتخابات ۹۲، تیر خلاص را زد و در بیانیه ای تند و تیز، عدم همکاری و حمایت خود را از ریاست حمید کهرام در ستاد ۹۶ اعلام کردند. آنچه از اخبار منتشر شده مشخص است آنکه اصلاح طلبان تا این لحظه به اتحاد و جمع بندی نرسیده و عدم هماهنگی در اصلاح طلبان خوزستان کاملا مشهود است.
*معاون سیاسی وزیر کشورگفت: تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری برای نامزدهای تأیید صلاحیت شده در چارچوب قانون بلامانع است و تا پایان روز ۲۷ اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.
همواره یکی از جذاب ترین بخش های برنامه های انتخاباتی، پخش مناظره های زنده از رسانه ملی است اما علی رغم تلاش رئیس سازمان صداوسیما برای تحقق این امر، تصمیم مسئولان تا این لحظه بر پخش ضبظ شده این مناظرات است.
*روزنامه کیهان به عنوان یکی از اصلی ترین رسانه خط دهنده به اصولگرایان در تحلیلی نوشت: بدهکار کردن روحانی و باجخواهی از او، یکی از اهداف پنهان معرفی نامزد پوششی-کمکی از سوی اصلاحطلبان است.
*آیت الله رئیسی داوطلب انتخابات ریاست جمهوری در نامهاى به رئیس سازمان صدا و سیما نوشت: انتظار این است به منظور برگزاری انتخاباتی «سالم، پرشور و رقابتی»، رسانه ملی خود را به رعایت عدالت تبلیغاتی ملزم بداند.
وی همچنین در نامه جداگانه ای به حجت الاسلام روحانی نوشت: اگر در صحنه انتخابات ریاستجمهوری، رقابت برای خدمت به مردم میباشد و همین مایه مباهات ماست، حیف است که به شائبه نمایشهای تبلیغاتی که داوری دیگران را درباره ما مخدوش میکند، آلوده شود.
متأسفانه برخلاف روال معمول، اکنون برنامههای جاری رئیسجمهور محترم که یکی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری میباشند، به طور پی در پی و پرحجم در صدا و سیما پوشش زنده و خبری پیدا میکند.
از چندی پیش و در پی تبلیغات مستمر رسانه ملی برای آیت الله روحانی، کمپین های مختلفی توسط مردم در فضای مجازی با مضمون” رسانه ملی ستاد انتخاباتی نیست” تشکیل شده است.
*ضرغامی رئیس اسبق رسانه ملی و نامزد ریاست جمهوری با اشاره به اینکه کاندیدای پوششی یعنی رئیس جمهور برای سرپا ماندن نیاز به داربست دارد، گفت: معتقدم کاندیدای پوششی برای رئیس جمهور مستقر کار شایسته ای نیست. باعث تنزل جایگاه او خواهد شد. در واقع با صدای بلند اعلام میکنیم که رئیسجمهور برای سرپا ماندن احتیاج به داربست دارد.
نامزدهای جبهه مردمی هیچ کدام پوشش دیگری نیستند. هر کدام از آنان نقاط قوت و مزیت نسبی خود را دارند.
این درحالیست که سخنگوی جمنا چندی پیش به صراحت اعلام کرد که قرار است در روزهای آینده میزان محبوبیت کانیددای این حزب بررسی و سپس بر مبنای آن گزینه اصلی مطرح شود.
*محمدباقر قالیباف در سفرهای تبلیغاتی خود اینبار در ایلام گفت:به همه محرومان و مظلومان قول می دهم هرگز در طول مسئولیت شما را فراموش نکنم، بنده در اتاق در بسته نمی نشینم، بلکه هر روز اقصی نقاط کشور و محروم ترین نقاط از جنوب تا شمال و غرب همه اتاق کار من خواهد بود و من را آنجا خواهید دید چرا که نوع مدیریت من اینگونه است
گفتنی است قالیباف به علت بروز حادثه هولناک پلاسکو مورد انتقادات بسیاری بود.