استیضاح دانشآشتیانی با ۵۰ امضا
هورنیوز – اکبر رنجبرزاده عضو هیئترئیسه مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه طرح استیضاح فخرالدین دانشآشتیانی با امضا رئیس کمیسیون آموزش مجلس به هیئت رئیسه پارلمان ارائه شده، گفت: هفته گذشته وزیر آموزش و پرورش برای پاسخگویی به سئوالات نمایندگان در کمیسیون آموزش حضور یافته بود که نمایندگان از پاسخهای وی قانع نشدهاند.
وی ادامه داد: رئیس کمیسیون آموش نامه مطرح شدن استیضاخ وزیر آموزش و پرورش در صحن علنی مجلس را به هیئت رئیسه مجلس تقدیم کرده است.
نماینده مردم اسدآباد در مجلس با بیان اینکه در نامه رئیس کمیسیون آموزش مجلس ذکر شده که ۵۰ نفر این طرح استیضاح را امضا کردهاند، افزود: قرار است هیئترئیسه جلسهای با حضور طراحان این استیضاح و دانشآشتیانی برگزار کند و اگر طراحان استیضاح بار دیگر از پاسخهای وزیر قانع نشدند، این طرح در صحن علنی مطرح شود.
عضو هیئترئیسه مجلس تصریح کرد: اگر تا فردا (سهشنبه ۲۹ فروردین) طراحان استیضاح بر مطرح شدن این طرح در صحن علنی پافشاری کنند، قطعاً این استیضاح اعلام وصول میشود.
جمعی از نمایندگان نیز اخیراً با ارسال نامهای به علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی خواهان قرار گرفتن طرح استیضاح فخرالدین دانشآشتیانی وزیر آموزش و پرورش در دستور کار مجلس شده بودند که این نامه به شرح زیر بود:
جناب آقای دکتر لاریجانی
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی و هیئترئیسه مجلس شورای اسلامی
سلام علیکم
احتراما این جانبان جمعی از نمایندگان خانه ملت با استناد به اصل ۸۹ قانون اساسی، طرح استیضاح جناب آقای دکتر احمدی آشتیانی وزیر محترم آموزش و پرورش را اعلام میداریم خواهشمند است در اولین جلسه اعلام وصول فرمایید.
۱٫ عدم توجه به مسائل تربیتی و پرورشی و فرهنگی در سیاستهای آموزش و پرورش و مدارس
۲٫ تأخیر در پرداخت حقوق فرهنگیان و از بین رفتن آرامش خانوادهها به دلیل برنامهریزی مالی فرهنگیان با همین اندک حقوق معلمی
۳٫ عزل و نصبهای سیاسی در بدنه وزارت آموزش و پرورش
۴٫ عزل و نصبهای سیاسی در صندوق ذخیره فرهنگیان و استفاده از نیروهای غیرتخصصی و باندی و حزبی
۵٫ عدم ارائه برنامهای خاص در تحقق شعار اقتصاد مقاومتی و فرهنگسازی در مدارس
۶٫ بیتوجهی و عدم برنامه ریزی وزارت در برنامه سال ۹۶ ارائه شده توسط دولت در بحث افزایش رفاه و معیشت فرهنگیان و مدارس روستایی و دیگر موارد الزامی
۷٫ عدم توجه به شعارها و برنامههای پیشنهاد وزیر در برنامه ارائه شده در سال ۹۶ توسط دولت و برنامه ششم
۸٫ عدم تعامل با نمایندگان و عدم برگزاری جلسه با نمایندگان محترم در زمینه پیگیری چشم انداز و سیاستهای کلی سند بنیادین تحول در آموزش و پرورش
۹٫ عدم توجه به پیگیری پرداخت حقوق معلمان حقالتدریس و فرهنگیان بازنشسته و عدم ارائه برنامهای منسجم و خاص در برنامه ششم و بودجه سال ۹۶
۱۰٫ عدم توجه به مدارس دولتی و دانشآموزان محروم و دفاع از سیاستهای تشویقی مدارس غیرانتفاعی و در کل حذف محرومین و مناطق محروم در سیاستهای آموزش و پرورش و جایگزین مدارس آزاد
۱۱٫ و دهها مورد چالش دیگر در سیاستهای فعلی آموزش وپرورش