مدارس عشایری خوزستان شرایط مطلوبی ندارند/ سرمایه گذاری در مناطق عشایری چندین برابر نتیجه دارد
به گزارش هورنیوز ؛ ظهر امروز جشنواره تجلیل از خیرین مدرسه ساز استان خوزستان در اهواز برگزار شد.
مدارس عشایری خوزستان شرایط مطلوبی ندارند
حمید قنبری در این جشنواره گفت: جامعه باید به این نتیجه برسد که آموزش و پرورش لنگرگاه نجات از طوفانها است، در این صورت میتوانیم با سرمایهگذاری در آن بسیاری از ناهنجاریهای موجود اجتماعی را حل کنیم.
وی با بیان اینکه دانشآموزان مختلفی زیر پوشش آموزش و پرورش عشایری هستند، افزود: هماکنون در مناطق عشایری استان ۶۰۰ مدرسه وجود دارد که ۷۱ مدرسه در ۲ یا سه سال اخیر احداث شدهاند و شامل ۱۷۰ کلاس درس میشوند.
رئیس آموزش و پرورش عشایری خوزستان اظهار کرد: ۴۶ مدرسه کانکسی جایگزین مدارس چادری شده اند که ۱۰ واحد از این مدارس توسط خیرین مدرسهساز ساخته شده است؛ اکنون نیز ۱۵۶ مدرسه نوساز و ۱۰۷ مدرسه خطرآفرین وجود دارد.
قنبری با بیان اینکه ۶۰۰ مدرسه در مناطق عشایری استان وجود دارند که ۷۱ مدرسه در دو یا سه سال اخیر احداث شدهاند، تصریح کرد: ۸۲ مدرسه کانکسی، ۲۹ مدرسه سنگی و کپری، ۱۴۲ واحد آموزشی چادری و ۵۰ مدرسه استیجاری و در مجموع ۳۰۳ مدرسه در مناطق عشایری وجود دارد که از وضعیت آموزشی مطلوبی ندارند.
سرمایه گذاری در مناطق عشایری چندین برابر نتیجه دارد
سید ابوالحسن حسن زاده نیز در این جشنواره خاطرنشان کرد: ما در بخش عشایر سرمایههای بسیار ارزشمندی از نظر استعداد و قدرت یادگیری داریم. علیرغم این استعدادها برخی مناطق عشایری ما کمترین امکانات را ندارند، در حالیکه والدین عشایری علاقه زیادی دارند که فرزندانشان آموزش ببینند.
وی افزود: دانشآموزان گاهی چندین کیلومتر را طی میکنند تا به مدرسه بروند. معلم نیز با سختیهای زیاد و ایثار و فداکاری در کلاس درس حضور پیدا میکند.
امام جمعه موقت اهواز عنوان کرد: هرچه در مناطق عشایری سرمایهگذاری کنیم و امکانات کافی قرار دهیم، چندین برابر آن نتیجه دریافت میکنیم.
حجت الاسلام حسن زاده افزود: جز با ایثار و فداکاری که معلمان عشایر دارند، خدماتی که به عشایر ارائه میشود قابل ارائه نخواهد بود.