خوزستان بیشترین ارتقاء رتبه کنکور در بین استان ها را دارد/ تعلیم و تربیت دانش آموز دختر از مهم ترین اولویت ها است

به گزارش هورنیوز محمد تقی زاده مدیرکل آموزش و پرورش استان خوزستان در نشست خبری با اصحاب رسانه که پیش از ظهر امروز برگزار شد، با اشاره به اینکه بارانداز نهایی آموزش و پرورش در خانه کنکور نیست اظهار داشت: بارانداز اصلی در هویت دینی ملی و اجتماعی ما است.

وی ادامه داد: ما باید برمبنای فرهنگ دینی و ملی دانش آموزان را تربیت کنیم و اگر این امر رخ دهد قطعا دستیابی به شاخص های کنکور چندان مشکل نیست.

تقی زاده با اشاره به اینکه کسب ساده ترین مهارت های اجتماعی دانش آموزان اولویت های نخست ما است، ادامه داد: کنکور نیز از اولویت های بعدی ما است و در این مسیر باید تلاش کنیم تا حس اعتماد به نفس استانی را بین دانش آموزان ارتقاء دهیم.

وی با بیان اینکه این شاخص باید در سطح ملی بهبود یابد، یادآور شد: دو دیدگاه در کنکور مطرح است. دیدگاه اول بر لزوم برنامه ریزی در این حهت تاکید می کند اما متاسفانه نگاه ضعیفی است و طرفداران زیادی ندارد.

وی ادامه داد: در نگاه دیگر بسیاری تصور می کنند با جابجایی چند مدیر و حدف کارشناس در آموزش و پرورش همه مشکلات قابل حل است که این نگاه پسندیده نیست.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به اینکه تدوین برنامه توسعه و ارتقاء در بحث کنکور از اقدامات انجام شده بود، گفت: از سه سال پیش بر همین اساس کار خود را آغاز کردیم. به همین دلیل اولویت نخست ما بحث پیش دبستانی بود چراکه استان خوزستان دارای اقلیم خاص، محرومیت های فرهنگی، چندزبانگی و تاخیرهای تاریخی است.

وی افزود: در شاخص پیش دبستانی رتبه نخست و در کنکور رشد هشت پله ای را شاهد بودیم همچنین در سواد آموزی، خدمات درمانی و توجه به مدارس دخترانه پیشرفت خوبی داشتیم.

تقی زاده با بیان اینکه این ارتقاء بدون دریافت منابع مالی جدید صورت گرفته، توصیح داد: تتها دلیل این پیشرفت مشخص شدن هدف و برنامه ریزی در این جهت بود.

وی ادامه داد: راه اندازی ستاد توسعه کنکور و طرح این امر در شورای آموزش و پرورش استان بود تا ذهن مردم و مسئولان درگیر این امر شود‌.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به اینکه برگزاری کارگاه های آموزشی، توزیع کتب و بروشورهای مورد نیاز از دیگر عوامل موفقیت بود، ادامه داد: مدیریت زمان توسط خانواده، مدیریت مسائل فرهنگی و اجتماعی، ایجاد فضای توام با آرامش از اهداف درگیر کردن خانواده ها در بحث کنکور دانش آموزان بود.

وی با بیان اینکه شرایط استان خوزستان قابل مقایسه با سایر استان ها نیست، تصریح کرد: خوزستان بیشترین رشد را در بحث ارتقاء رتبه کنکور داشته است.

تقی زاده ادامه داد: اگر دانش آموز اهل فن و درک داشته باشیم در لایه های جامعه مشکلات فرهنگی نخواهیم داشت.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود در خصوص لزوم توجه به مبحث پیش دبستانی یادآور شد: هدف ما آن نیست تا دانش آموزان یکسال زودتر وارد فضای درس شوند بلکه هدف ما آموزش مفاهیم مهم به کودکان است که در این راستا موفق به جذب هفت هزار نیرو شدیم.
مریرکل آموزش و پرورش با اشاره به اینکه بخشی از این افراد در آینده حق التدرس می شوند، اظهار داشت: مبحث مهم دیگر سوادآموزی است. استان خوزستان ۶۰۰ سال پیش از آکسفورد دارای دانشگاه بوده و زیبنده نیست درحال حاضر در قعر جدول سواد آموزی باشد.

وی با بیان اینکه مشکل بی سوادی به کل جامعه باز می گردد، افزود: در این شاخص نیز خوزستان در کنار دو استان دیگر بیشترین جذب را داشته است.

تقی زاده در بخشی دیگر از سخنان خود توجه به تعلیم و تربیت دختران را از مهم ترین اولویت ها دانست و گفت: دختران در ارتقاء سطح فرهنگ جامعه نقش مهمی دارند از همین رو نگاه ویژه ای به مسائل بهداشتی جامعه دختران و تربیت بدنی آنها داشته ایم.

وی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران پیرامون تعطیلات زیاد در خوزستان و صدمه به دانش آموزان توضیح داد: تیم های ارزیابی تشکیل داده ایم که تا آخرین لحظات سال بر این امر نظارت می کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان ادامه داد: تشکیل کلاس های تقویتی و جبرانی از برنامه هایی است که برای جبران این امر در دستور کار قرار دارد.

وی درخصوص طلب این اداره کل از دستگاه ها گفت: بنظر می رسد علت اصلی عدم پرداخت طلب ها، عدم درگیری ذهن مسئولان به مبحث آموزش و پرورش است.

تقی زاده با بیان اینکه بخشی از این طلب ها پرداخت شده، ادامه داد: طلب های اخذ شده در بهبود شاخص های آموزش و پرورش استان هزینه شد.

https://hoorkhabar.ir/653409کپی شد!
187