تبیین برنامه های همسو با سیاست های اقتصاد مقاومتی در شرکت ملی حفاری برای سال ۹۶

به گزارش هورنیوز و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران مهندس حیدر بهمنی در تشریح برنامه های امسال افزود: این برنامه ها در قالب اهداف با نگاه بنگاهداری اقتصادی و ارتقاء سطح کیفیت فعالیت ها تعریف شده است .

 وی افزایش کیفیت خدمات، کار بر اساس برنامه های پیش بینی شده، بهبود کارکرد دستگاه های حفاری، بهبود میزان اثر بخشی فعالیت های پژوهشی، تامین به موقع کالا، ارتقاء سطح HSE ، بهبود عملکرد پروژه های حفاری، توجه بیش از پیش به منابع انسانی، توسعه و گسترش زیر ساخت های فناوری اطلاعات و سیستم های پشتیبان، کاهش انتظارات  و …. را از شمار این برنامه ها عنوان کرد .

 بهمنی با بیان اینکه تحقق برنامه های پیش بینی شده بیش از هر چیز به همت و تلاش مضاعف و مدیریت جهادی نیاز دارد، تصریح کرد: اگر با این فرهنگ و الگو کار کنیم بسیاری از چالش ها بر طرف خواهد شد زیرا مدیریت جهادی، شتاب، توسعه پایدار و ترقی را دو چندان می کند .

 مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به اینکه در مجموعه صنعت نفت، صنعت حفاری اصلی ترین صنایع جهت دستیابی به مخازن نفت و آغاز کننده زنجیره ارزش در فرآیند تولید محسوب می شود، گفت: این شرکت تجلی گاه خودباوری و الگوی موفق رشد و توسعه یک صنعت ارزشمند پس از پیروزی انقلاب اسلامی به شمار می آید و این صنعت نماد بارزی از تبلور اراده برای استقلال، توسعه و پیشرفت است .

 وی ادامه داد: در روند شکل گیری این صنعت راهبردی، روز آمد سازی، ارتقاء جایگاه شرکت، استاندارد سازی فعالیت ها، نگاه حرفه ای و بنگاهداری و راهبری شرکت با مدیریت و تخصص ایرانی از همان ابتدای تاسیس در سر فصل برنامه های شرکت قرار داشته است .

 بهمنی افزود: درون زایی و برون گرایی، اتخاذ رویکردهای دانش محور، نهادینه سازی، تعامل با مراکز علمی، پژوهشی و تحقیقاتی، ارتقاء کیفیت خدمات و نهادینه سازی حمایت از ساخت داخل از جمله اهدافی است که همیشه مورد تاکید بوده و می باشد

 مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران صنعت حفاری را صنعتی تکنولوژی محور و نیازمند سرمایه گذاری مستمر در بخش های مختلف دستگاه های حفاری، خدمات فنی تخصصی و فناوری های نوین دانست و اظهار کرد: این شرکت بزرگترین ارائه دهنده  عملیات حفاری و خدمات فنی تخصصی یکپارچه در کشور است و نقش تاثیرگذاری در فرآیند تولید، تحقق برنامه های صنعت نفت، تنظیم بازار، ایجاد فضای رقابتی، تثبیت نرخ عملیات حفاری و خدمات فنی و آماده پاسخگویی در هر شرایطی به نیازهای صنعت نفت می باشد .

 وی گفت: برنامه های توسعه ای صنعت نفت در قالب فرصت های سرمایه گذاری ، فرصت های ارزشمندی فرا روی صنعت حفاری کشور در زمینه  بازار کار، توسعه و انتقال تکنولوژی می گشاید و به طور قطع با توجه به حضور شرکت های بین المللی به عنوان سرمایه گذار و مجری پروژه ها، رقابت در این عرصه بیشتر خواهد شد .

بهمنی افزود: صنعت حفاری با دو بازار کار داخلی و منطقه ای روبرو می باشد. ما در داخل قابلیت ها و توانمندی های بسیار مناسبی داریم و از تخصص کاملا بومی در زمینه های مختلف برخوردار می باشیم .

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: متخصصان و کارشناسان این صنعت تجربه مطلوبی در خصوص حفاری چاه های نفت و گاز دارند و و می توانند در هر میدان نفتی یا گازی در اقصی نقاط جهان وارد شوند که مصداق آن، حفاری و تکمیل بیش از چهار هزار و ۲۰۰ حلقه چاه نفت و گاز در سه دهه گذشته می باشد .

وی گفت: تلاش مجموعه مدیران، متخصصان و کارکنان سختکوش این شرکت برآن است تا سازمانی کارآمد و موفق داشته باشیم و با همه توان کوشش می کنیم تا در مسیر توسعه سهیم بوده و نقش خود را در شکوفایی اقتصادی و صنعتی کشور  بخوبی ایفا نماییم.

https://hoorkhabar.ir/652926کپی شد!
105
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.