برداشت محصول سیر از مزارع دزفول
هورنیوز – احمد زارعی افزود: پارسال ۵۰۰ هکتار از زمین های کشاورزی دزفول زیر کشت سیر رفت که امسال با افزایش ۵۰ هکتاری روبرو شد.
وی افزود:این محصول در شهریورماه کشت شده و نهاده های مربوط به کشت سیر از طریق مراکز جهاد کشاورزی شهرستان دزفول تامین شده است .
زارعی میانگین برداشت محصول سیر در هر هکتار را ۱۵ تن دانست و گفت:با کشت این محصول برای ۴۵۰ نفر اشتغالزایی صورت گرفته است .
مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت:سیر از جمله گیاهانی است که علاوه بر مصرف خوراکی ،به عنوان یک گیاه دارویی نیز مصرف می شود.
وی گفت: محصول سیر تولید استان خوزستان به لحاظ کیفیت و میزان ماده موثر آلسین از کیفیت بالایی برخوردار بوده و ارزش صادراتی بالایی دارد .
وی با بیان اینکه سیر رقم محلی تولید دزفول از خاصیت انبارداری برخوردار می باشد گفت: در خصوص کشت محصول سیر کلاس های آموزشی و ترویجی از سوی مراکز جهاد کشاورزی برگزار شده است.
سیر پایین آورنده چربی خون ،ضدالتهاب و تسکین دهنده دردهای مفصلی ،تنظیم کننده اعمال دستگاه گوارش ،پایین آورنده فشار خون، ضد نفخ،ضد اسهال و اشتها آور است و در به تاخیر انداختن فعالیت سلولهای سرطانی و پیشگیری از بروز برخی سرطانها ،جلوگیری از لخته شدن خون و رقیق کردن خون موثر است.