پلمپ ۶ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در غرب اهواز

هورنیوز – مهرداد شریفی رئیس مرکزبهداشت غرب اهواز،ازپلمپ  ۶مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی  شامل : آشپزخانه ، جگرکی ، نانوایی و شرینی فروشی خبر داد. وی افزود: این واحدهای متخلف، در محدوده مراکز  خدمات  جامع سلامت شماره: ۵ (کیان آباد) ، ۸(کوی انقلاب ) و ۹  ( امانیه) بود که موازین بهداشتی را رعایت نکرده  و یا  آنالیز نمونه مواد غذایی آنها، دارای آلودگی شیمیایی  بوده است  .

شریفی خاطر نشان کرد: تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی ، خوراکی و بهداشتی به صورت مستمر توسط  بازرسان بهداشت محیط ، مورد  بازرسی قرار می گیرد   و موارد تخلف، بر اساس قانون ماده ۱۳ مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، پیگیری و با متخلفان در امر سلامت مردم ،قاطعانه برخورد خواهد شد.

 شریفی همچنین افزایش نظارت بر مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و نمونه برداری از مواد غذایی حساس ، نظارت بر اماکن عمومی  و بین راهی و جمع آوری مواد غذایی خوراکی و آشامیدنی تاریخ مصرف گذشته و غیرمجاز را گامی در جهت حفظ و ارتقای سلامت مردم و پیشگیری از بروز بیماریهای منتقله از آب و غذا دانست.

وی اظهار داشت : طبق آئین نامه های اجرایی ماده ۱۳، در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی باید  اصول بهداشت فردی ، بهداشت وسایل کار و بهداشت ساختمان رعایت  گردد .

رییس مرکز بهداشت غرب اهواز،  تاکید کرد:  شستن صحیح دست ها با آب وصابون مایع در هنگام تماس با ماده غذایی یا غذا،کوتاه کردن ناخن ها ،حفظ دمای مناسب مواد غذایی توزیع شده ، شستشوی مناسب و صحیح با استفاده ار آب گرم ، استفاده از ظروف مناسب در  توزیع مواد غذایی  و… از مهمترین نکاتی است باید متصدیان تهیه و توزیع مواد غذایی مد نظر قرار دهند.

شریفی  درپایان از  همکاری مراجع قضایی و  اماکن عمومی نیروی انتظامی با کارشناسان بهداشت محیط غرب اهواز در پلمپ واحدهای مذکور طی روزهای گذشته تقدیر و  تشکرکرد .

 

https://hoorkhabar.ir/650927کپی شد!
175
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.