معدوم سازی ۵۰ تن موادغذایی غیربهداشتی در غرب اهواز/ شهروندان موادغذایی را از مراکز معتبر تهیه کنند
مهرداد شریفی رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز در گفتگو با هورنیوز درخصوص بازرسی از واحدهای عرضه کننده موادغذایی در آستانه نوروز اظهار داشت: تیم های بازرسی ما در تمام طول سال از واحدها بازرسی می کنند اما این بازرسی ها از ابتدای اسفندماه با جدیت بیشتری اجرا می شود.
وی با اشاره به اینکه این بازرسی ها تا ۱۵ فرودین ماه ادامه خواهد داشت، افزود: ۳۲ کارشناس آموزش دیده بهداشت محیط در قالب تیم های دو نفره از ساعت ۷ صبح تا ۲۰ تمام اماکن تهیه و توزیع موادغذایی را مورد بازرسی قرار می دهند.
شریفی تصریح کرد:در جلسه ای از تمام رؤسای اصناف شهر اهواز دعوت و نقاط قوت و ضعف را براساس بازدیدهای به عمل آمده مورد بررسی قرار دادیم.
وی با بیان اینکه صنوف مختلفی همچون رستوران ها، فست فودها، سالن های آرایش و هر شغلی که با سلامت مردم در ارتباط باشد مورد بازرسی کارشناسان ما قرار می گیرند، گفت: در همین مدت بالغ بر صدهزار مورد بازرسی صورت گرفت.
رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز ادامه داد: بیش از ۵۰ تن مواد غذایی غیر استاندارد و بهداشتی جمع آوری و با همکاری دستگاه قضائی و نیروی انتظامی معدوم شدند.
وی خطاب به مردم استان توصیه کرد: از شهروندان تقاضا می شود به هیچ عنوان از دستفروشان موادغذایی خریداری نکنند. برخی سودجویان با عرضه آجیل های غیربهداشتی که مبتلا به نوعی قارچ نیز هستند، سلامت شهروندان را به خطر می اندازند.
شریفی در بخشی دیگر پیرامون فروش مواد غذایی تحت عنوان ته لنجی، یادآور شد: این مواد غذایی فاقد لیبل های سازمان غذا و دارو، قابلیت عرضه ندارند. شهروندان هرگونه تخلف در این خصوص را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند تا در کوتاه ترین زمان ممکن مشکلات رسیدگی شوند.
وی همچنین اظهار داشت: شهروندان در هنگام خرید مواد غذایی به تاریخ تولید، انقضاء، پروانه بهره برداری و مجوز ساخت از سازمان بهداشت و درمان توجه کنند.