انجام ۱۶۵۰ بازدید از مراکز تهیه مواد غذایی در غرب اهواز

هورنیوز – مهرداد شریفی رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز، از انجام بیش از۱۶۵۰ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در دو هفته نخست طرح بسیج سلامت نوروزی خبر داد و افزود: در این مدت، بیش از ۱۵۰۰ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و بیش از ۱۵۰ مورد بازرسی از اماکن عمومی انجام شده. وی خاطر نشان کرد:در طول ۱۴ روز اجرای بسیج سلامت نوروزی، بیش از ۵ تُن مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته، معدوم ، ۶۹مورد نمونه برداری از مواد غذایی ، ۱۵۶مورد نمونه میکروبی آب و ۱۴۰۰ مورد کلرسنجی انجام شده است .
وی با بیان اینکه تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع اماکن عمومی و نظارت های بهداشتی در طرح سلامت نوروزی با جدیت ادامه دارد،اظهار داشت: بازرسان بهداشت محیط مجهز به تجهیزات پرتابل، از ساعت ۸ صبح تا ۱۰ شب ( با توجه به موقعیت مکانی و زمانی )در ساعات اداری و غیر اداری و روزهای تعطیل، نظارت بر مراکز و اماکن حساس و سامانه های آبرسانی را با هدف تامین و ارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافران نوروزی و کاهش، مراقبت و کنترل بیماریهای واگیر و غیر واگیر مرتبط با آب و مواد غذایی انجام می دهند.
شریفی، هدف اصلی در این بازرسی ها را ارتقای وضعیت بهداشت فردی ، بهداشت مواد غذایی ، ابزار و تجهیزت ، بهداشت ساختمان در مراکز تهیه و توزیع ، عرضه و فروش مواد ذایی و اماکن عمومی حساس (اقامتی – تفریحی) ، محلهای استقرار کاروانهای راهیان نور و کنترل محصولات دخانی به ویژه قلیان، دانست.
رییس مرکز بهداشت غرب اهواز در ادامه تصریح کرد: موضوع بسیج سلامت نوروزی در جلسه مورخ ۳/۱۲/۹۵ شواری سلامت طرح گردید و در همین راستا جهت هماهنگی همه ادارات و سازمانها در بسیج سلامت نوروزی، در تاریخ ۰۹/۱۲/۹۵ نیز جلسه ای در فرمانداری اهواز برگزار شده است .