حضرت زهرا (س) شهیده راه مبارزه با انحراف از رهبری و ولایت است
وی تصریح کرد: مسئله خانواده یکی از چالشهای بزرگ جامعه بشری امروز است، به گونهای که حتی در غرب هم اندیشمندان و نخبگان اجتماعی و حتی کلیسا نسبت به این چالش و لزوم بازگشت به وضعیت گذشته و ترمیم آسیبهای نظام خانواده هشدار و بانگ اعلام خطر سر دادهاند. این در حالی است که نسخه زیبایی از مدیریت خانه و خانواده در کارنامه حضرت زهرا(س) نظیر نوع تعامل ایشان با همسر و فرزندانشان و اهتمامی که ایشان نسبت به شئون و اداره خانه داشتند دیده میشود.
رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای خوزستان در رابطه با حضور اجتماعی زن مسلمان در جامعه و چگونگی نسخه برداری از این بعد و جنبه زندگی و شخصیت حضرت فاطمه(س) عنوان کرد: ما به حضور اجتماعی زن مسلمان با حفظ کرامت او معتقدیم. حضور اجتماعی زن مسلمان به هر قیمت، نسخه مورد تایید اسلام نیست. عدم نقش آفرینی در عرصه های اجتماعی هم مورد تایید اسلام قرار نگرفته است. نگاه اسلام به مسئله حضور اجتماعی، توام با کرامت و شئون والای اخلاقی است و این چنین حضور و مشارکت اجتماعی هم در زندگی حضرت زهرا(س) و هم زندگی حضرت زینب(س) ملاحظه میشود.
شفیعی بیان کرد: جامعه ما نباید در حوزه احساس و عاطفه به اهل بیت(ع) متوقف باقی بماند بلکه این حوزه مقدمه و ایستگاه اولی است تا شوق انسان را به معرفت اهل بیت(ع) بیشتر و الگوبرداری و تاثیرپذیری از این بزرگواران را افزون کند. شناخت و معرفت به اهل بیت(ع) و به طور خاص معرفت به حضرت زهرا(س) مقدمه است برای کمال بشری که به دنبال اوج و تعالی است.
وی اظهار کرد: مسئلهای که گاهی این روزها به عنوان حضور زن ایرانی و مسلمان در عرصه و فعالیت های سیاسی مطرح میشود را متفاوت از حضور در عرصه اجتماعی نمیبینیم. اسلام نه تنها حضور اجتماعی زنان را نفی نکرده بلکه آن را مورد تاکید نیز قرار داده است اما در این زمینه لوازم کار باید لحاظ و مرز مسائل اخلاقی رعایت شود و شئون زن مسلمان مورد توجه قرار بگیرد. نباید این چنین تصور شود که حضور اجتماعی و سیاسی زن مسلمان به معنای عدم التزام و پایبندی به مبانی و موازین دینی و اعتقادی مورد قبول ما است.
رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای خوزستان گفت: حضرت زهرا(س) شهیده راه مبارزه با انحراف از رهبری جامعه و شهیده راه دفاع از حریم امامت و ولایت است. مسئله انحراف از مسیر امامت و ولایت را شاید آن روزی که حضرت زهرا اطهر بانگ اعتراض سر داد، بسیاری از انسان ها نفهمیدند. اگر آن انسانها اکنون بودند و تولد جریان تروریستی داعش و گروهک های تکفیری که ننگ بشریت معاصر هستند را میدیدند، می فهمیدند که حضرت زهرا(س) در آن زمان تا کجای عاقبت و عوارض مسئله انحراف از رهبری را می دیده اند.
شفیعی ادامه داد: یکی از ویژگی های شخصیت حضرت زهرا(س) که الحمدلله مورد توجه جامعه ما قرار گرفت التزام ایشان به ولایت و مسیر ولایت است. بدون تردید اگر راهی برای سعادت بشر امت اسلامی ما وجود داشته باشد این است که امامت و ولایت پایبند باشند و از مسیر ولایت منحرف نشوند.