نوع برخورد مدیران استانی عاملی برای فرار سرمایه گذاری است/وضعیت آب شرب برخی مناطق اسفناک است

به گزارش هورنیوز غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان در برنامه پایش که شامگاه روز گذشته با موضوع مشکلات حاشیه نشینی شهر اهواز برگزار شد، اظهار داشت: در نخستین روزهای انتصاب به منطقه عین دو مراجعه و از نزدیک با مشکلات آشنا شدم.

وی افزود: در منطقه عین دو تنها خیابان اصلی به سیستم فاضلاب نصب است و باوجود آنکه مطالعات طرح تکمیل شده بود اما سایر خیابان ها به علت کمبود اعتبار رها شده بود.

شریعتی با بیان اینکه احداث شبکه فاضلاب از جمله وظایف حاکمیتی است، گفت: تجهیز شبکه فاضلاب منطقه عین دو به ۱۲ میلیارد تومان اعتبار نیاز داشت که تأمین و درحال حاضر اقدامات لازم انجام می شود.

وی با اشاره به اینکه امکان اتصال سیستم فاضلاب عین دو به کلانشهر اهواز وجود ندارد، یادآور شد: برای تصفیه فاضلاب این منطقه باید پکیج نصب شود.در منطقه ملاشیه نیز تنها شش کیلومتر سیستم فاضلاب وجود داشت که پس از بازدید دستور تکمیل ۱۶ کیلومتر مابقی صادر و درحال حاضر نیز پیمانکار تعیین شده از سوی مناقصه مشغول اجرای طرح است.

استاندار خوزستان با بیان اینکه کمیته های پیگیری مسئول رصد اجرای طرح ها هستند، یادآور شد: شهردار اهواز نیز تقبل کرده پس از اقدامات زیرساختی این مناطق را آسفالت کند.

وی با اعلام این خبر که وزارت راه و شهرسازی تأمین بخشی از قیر مورد نیاز برای آسفالت را تقبل کرده است، گفت: تاکنون ۵۰۰ تن تأمین و در روزهای آینده تحویل شهرداری خواهد شد. به شهردار اهواز نیز تأکید شده که اولویت، اجرای آسفالت مناطق حاشیه ای است که اقدامات زیرساختی آنها اجرا شده است.

شریعتی با اشاره به اینکه انتقادات شهروندان درخصوص کیفیت پایین آب شرب کاملا بجا است، اظهار داشت: شرکت گروه ملی تصفیه خانه ای با ظرفیت ۳۰هزار متر مکعب دارد که حداکثر استفاده این شرکت بین ۵ تا ۸ هزار مترمکعب است از همین رو تفاهم نامه ای بین شرکت آب و فاضلاب و گروه ملی منعقد شد تا شرکت آب وفاضلاب ضمن خرید خدمت، بر نحوه تصفیه آب نظارت کند.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود پیرامون فرهنگسرای عین دو افزود: ساخت این فرهنگسرا دوسال پیش آغاز شده و درحال حاضر ۸۵درصد پیشرفت فیزیکی دارد که اعتبار لازم در اختیار فرمانداری قرار داده شده و به زودی به بهره برداری خواهد رسید.

استاندار خوزستان تصریح کرد: پس از تکمیل می توان اداره این فرهنگسرا را به اداره ارشاد و فرهنگ اسلامی و یا معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری اهواز سپرد که تمایل بنده مدیریت فرهنگسرا توسط معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری اهواز است.

وی با اشاره به اینکه برخی مناطق اهواز تنها دو ساعت در روز آب شرب دارند، گفت: برای بهبود این وضعیت تاسف بار پیمانکاری انتخاب و درحال اجرای طح است که طبق پیش بینی های انجام شده تا پایان سال و یا نهایتا پایان فروردین ماه سال ۹۶ به اتمام می رسد.

شریعتی با بیان اینکه برخی منازل منبع آب در معرض خطر ریزش هستند، اظهار داشت: این منطقه به دلیل نوع لابه های خاک از ثبات کمتری برخوردار است ضمن آنکه ساکنان این منطقه مشکل سند ملکی هم دارند.

وی توضیح داد: درحال حاضر ۲۵۰۰ واحد مکسن برای این افراد درحال ساخت است اما به دلیل کاهش اعتبار روند اجرای پروژه به کندی پیش می رود.

استاندار خوزستان در بخشی دیگر از سخنان خود با بیان این مطلب که تا چند ماه پیش هیچ کمکی به شهرداری اهواز نمی شد، خاطر نشان کرد: تلاش شد تا با بکارگیری امکانات دولتی و دستگاه های توانمند برخی از پروژه های شهرداری مانند جاده ساحلی اهواز به سمت ملاثانی، پل زردشت و پل طبیعت به صورت مشارکتی به سرانجام برسد.

وی در پاسخ به سؤالی پیرامون مشکل بیکاری در استان تصریح کرد: استان خوزستان به دلیل ظرفیت های بی شمار دارای صنایع مادر است که عمده آنها در اختیار دولت هستند.

شریعتی افزود: در پتروشیمی ها بالغ بر ۳۰هزار و در صنایع نیشکر ۱۸هزار نفر مشغول به کار هستند اما باتوجه به حجم سرمایه گذاری ها میزان اشتغال چندان قابل قبول نیست.

وی اجرای طرح ۵۵۰هزار هکتاری را راهی برای کاهش بیکاری دانست و ادامه داد: تاکنون ۲۰۰هزار هکتار از این طرح اجرا شده است. همچنین نکته مهم دیگر آنست که در سایر استان ها سرمایه گذار باید از ۱۳ سازمان مجوز بگیرد اما در خوزستان این مجوزها به ۲۱ عدد می رسد درواقع باید قبول کرد که رفتار ما نیز عاملی برای فرار سرمایه گذار است.

https://hoorkhabar.ir/647590کپی شد!
186
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.