مظلومیت مدارس عشایری در بحران های اخیر استان

به گزارش هورنیوز این روزها حال و روز مدارس استان خوزستان چندان تعریفی نیست؛ از سویی در یک ماهه گذشته بارها مدارس تعطیل و امروز برای چهارمین روز متوالی دانش آموزان خانه نشین شده اند و از سویی دیگر بی نظمی در اطلاع رسانی تعطیلی مدارس دانش آموزان و والدین آنها را کلافه کرده است.

بی شک شرایط در مدارس محروم و حاشیه نشین از این نیز بدتر و دانش آموزان با مشکلات بی شماری مواجه هستند. حمید قنبری رئیس آموزش و پرورش عشایر خوزستان در گفتگو با ایسنا اظهار داشت: تقویم آموزشی ما در حوزه عشایر ناقص است؛ چراکه بخشی از این تاریخ مربوط به کوچ عشایر است و این تعطیلی‌های غیرمترقبه می‌تواند تأثیر منفی بر کیفیت و آموزش ما داشته باشد. تنها کاری که می‌توانیم در این زمینه انجام دهیم آن است که معلمان در روزهای عادی تلاش کنند که این عقب‌ماندگی به‌وجود آمده برای دانش‌آموزان را برطرف کنند.

وی گفت: گردوخاک پدیده‌ای است که با سلامتی انسان ارتباط دارد. نمی‌شود بگوییم با ایثار و فداکاری در هوای آلوده دانش‌آموزان را به مدرسه بکشانیم و به آن‌ها درس دهیم. قطعاً سلامتی و بهداشت دانش‌آموزان مهم‌تر است. بخشی از آسیبی که دانش‌آموزان دیده‌اند، قابل جبران نیست چراکه فرآیند تعلیم و تربیت امری تدریجی است و نمی‌توان همه مطالب را به یک‌باره به دانش‌آموزان درس داد.

قنبری گفت: مدارس عشایری فضای استانداری ندارند و تعداد زیادی از دانش‌آموزان، در مدارس کانکسی در چادر یا در فضای آزاد تحصیل می‌کنند. این دانش‌آموزان تحمل و طاقت کمتری در این زمینه دارند، چراکه تحصیل در شرایط عادی در این مدارس نیز مشکل است.

وی افزود: هم‌اکنون ۱۴ هزار دانش‌آموز در ۱۴ منطقه عشایری و در قالب ۶۰۰ مدرسه در استان مشغول به تحصیل هستند. گردوخاک موضوعی نیست که مربوط به امروز باشد و حل آن نیاز به یک اراده ملی و عزم همه دستگاه‌های اجرایی دارد. دانش‌آموزان عشایری به جهات مختلف نیازهای بیشتری نسبت به دانش‌آموزان برخوردار، دارند. امیدوارم کارهایی که برای دیگر دانش‌آموزان انجام می‌شود برای دانش‌آموزان عشایری نیز انجام شود.

https://hoorkhabar.ir/647156کپی شد!
144
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.