سایه بحران بر سر آموزش و پرورش استان

به گزارش هورنیوز “مدارس خوزستان تعطیل شدند” این جمله ای است که دانش آموزان خوزستانی در ماه های اخیر بارها از زبان مسئولان و رسانه ها شنیده اند. تعطیلی های بحث برانگیزی که گاه ریزگرد و گاه به سبب نبود آب و برق رخ دادند.
اگرچه بحران های اخیر و سوء مدیریت ها خسارت غیرقابل انکاری برجای گذاشته اما شاید بتوان گفت تعطیلی مکرر بیش از هر چیز آسیبی جدی بر پیکره نظام آموزشی و نیروی انسانی برجای گذاشته است.
پیش از این به علت نبود امکانات سخت افزاری، نرم افزاری، کمبود نیرو و … شاهد افت تحصیلی دانش آموزان خوزستانی بوده ایم و اکنون با تعطیلی های پیاپی قطعا روند کاهش جایگاه استان سرعت خواهد گرفت.
محمد تقی زاده مدیرکل آموزش و پرورش استان خوزستان روز گذشته در همین خصوص اظهار داشت: سال تحصیلی ما ۲۰ روز کمتر از سال تحصیلی خیلی از استان ها است و دانش آموزان خوزستانی از اول ابتدایی تا پایان دوره تحصیل حدود ۲۴۰ روز یعنی حدود یک سال کمتر از سایر دانش آموزان تحصیل می کنند.
وی افزود: یعنی دانش آموزان خوزستانی بیش از یک سال از سایر دانش آموزان کمتر درس می خوانند و با توجه به شرایط روزهای اخیر نیز به تعداد روزهای عدم تحصیل دانش آموزان این استان افزوده شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به اینکه باید نگاه ملی به این موضوع داشته باشیم، تصریح کرد: این مشکل تنها خاص خوزستان نیست و یک مشکل ملی است که تعداد روزهای تحصیل دانش آموزان کاهش پیدا می کنند.
تقی زاده بیان کرد: با یک روز تعطیلی از همه جوانب اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و آموزشی به ویژه از نظر تعلیم و تربیت همه دچار مشکل می شویم.
تا پیش از این آلودگی هوا و ریزگردها عاملی برای تعطیلی مدارس استان بود که به جهت حفظ سلامت دانش آموزان امری ضروری است اما درحال حاضر مهم ترین عامل خانه نشینی دانش آموزان سوء مدیریت است.