بیشترین پست‌های برق موقت و ناپایدار کشور در خوزستان است

هورنیوز – غلامرضا شریعتی در جلسه ستاد مدیریت بحران خوزستان که شنبه شب(۲۳ بهمن ماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، با اشاره به مشکلات ایجاد شده در اثر قطعی برق در خوزستان در پی مشکلات گرد و غبار اظهار کرد: گرد و غبار و طوفان ۸ بهمن ماه بر تاسیسات و وسایل بی جان برق چنان تاثیری گذاشت که این تاسیسات در برابر این پدیده تحمل نداشتند؛ پس ببینید که این گرد و غبار بر ریه ها و ارگانهای مختلف بدن مردم اهواز و خوزستان چه اثری می گذارد، با این حال مردم باز هم در ۲۲ بهمن ماه در میدان حاضر شدند.

وی تصریح کرد: خوزستان با فرصت ها و پتانسیل های بسیار خود، نعمت های بزرگی به کشور ارزانی می دارد و انتظار می رود که در مواقع سختی نیز حداقل، امکانات این استان به کمک حل این مشکلات بیایند.

استاندار خوزستان با بیان این که صنعت برق یک سیستم زیرساختی است، عنوان کرد: این صنعت بسیار هزینه بر است اما انتظار می رود که زمانی که یک سیستم حفاظتی موجب ارتقای یک سیستم می شود، این موضوع ابتدا در مناطقی که احتمال ناپایداری برق وجود دارد یا خطرپذیرتر و در معرض آسیب بیشتری است، دنبال شود. نباید این نگاه وجود داشته باشد که چون خوزستان استانی بزرگ و دارای خطوط برق بسیار زیادی است، این مسائل حفاظتی در مناطق کوچکتر پیگیری شود.

وی ادامه داد: خوزستان هم بزرگتر و هم آسیب پذیرتر است ولی از سوی دیگر نیز خدماتی که این استان به کشور ارایه می دهد و مشکلاتی که می تواند به مردم خوزستان در قبال این خدمات آسیب برساند نیز در خوزستان بیشتر است و بنابراین انتظار می رود برای پیگیری مسائل حفاظتی برای مناطق با احتمال آسیب پذیری بالا برنامه ریزی شود.

شریعتی افزود: خوزستان طبق گفته معاون اول ریاست جمهوری استان اول کشور تلقی می شود، بنابراین باید در زمینه مسایل ایمنی و حفاظتی نیز خوزستان، استان اول کشور باشد.

استاندار خوزستان با تاکید بر اینکه باید اولویت با مسائل حفاظتی خوزستان باشد، گفت: انتظار می رود تصمیماتی که در بازدید روز شنبه وزیر نیرو از تاسیسات برق خوزستان اخذ شد، در اسرع وقت و با جدیت پیگیری شود. وزیر نیرو در این بازدید دستور داد که خارج از مراحل قانونی و تشریفات و بدون اتلاف وقت حدود، ۵۰ تا ۶۰ مگاوات ظرفیت برق اضطراری در مراکز مختلف استان در مدت یک ماه تا ۴۵ روز ایجاد شود.

وی گفت: همچنین مقرر شد که با اولویت مقره های حساس برق، تا اردیبهشت سال آینده ۳۰ درصد از مقره های خوزستان یعنی حدود ۳۰ هزار زنجیره مقره به سیلیکون رابر تبدیل شود. همچنین مقرر شده است که با خریداری ۱۵ دستگاه مقره شور، تعداد دستگاههای مقره شور خوزستان به ۲۰ دستگاه برسد. این موارد همگی اقدامات کوتاه مدتی هستند که در سفر روز شنبه وزیر نیرو به خوزستان تصویب شدند.

شریعتی در خصوص اقدامات میان مدت برای مقابله با مشکلات برق ناشی از پدیده هایی مانند پدیده ریزگردها اظهار کرد: مقرر شده که تمام پست‌های برق جدید در خوزستان جی آی اس شوند. همچنین پست‌های موجود به ترتیب با جی آی اس جایگزین شوند. پوشش عایقی و مسقف کردن ایستگاه‌های برق نیز از دیگر اقداماتی است که در میان مدت باید انجام شود.

استاندار خوزستان با بیان اینکه حدود ۷۰ پست برق موقت و سیار در خوزستان وجود دارد، تصریح کرد: متاسفانه بیشترین پست‌های برق موقت و ناپایدار کشور در خوزستان وجود دارد که باید در اسرع وقت این پست‌ها دائمی شوند.

وی با اشاره به پیش بینی هواشناسی استان مبنی بر بارش‌های شدید و امکان جاری شدن سیلاب عنوان کرد: فرمانداران و دستگاه‌های اجرایی به جد در زمینه پیشگیری از مشکلات ناشی از سیلاب اهتمام داشته باشند.

https://hoorkhabar.ir/646217کپی شد!
139
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.