تصویب تشکیل شورایاری‌ها در مناطق محروم/بازنشسته‌ها در شهرداری نمی‌مانند

سی و ششمین جلسه علنی شورای شهر اهواز روز گذشته با حضور اعضای شورا و جمعی از مسئولان شهرداری اهواز برگزار شد.

 در ابتدای این جلسه جمشید سلحشور، عضو شورای شهر اهواز در نطق پیش از دستور خود با اشاره به نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری اظهار کرد: با توجه به اینکه امسال به نام سال فرهنگ و اقتصاد با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری شده است باید همه اعضا شورا با تلاش فراوان به ارایه خدمت به شهروندان بپردازند.

وی افزود: در طرح شناسایی آسیب‌های اجتماعی کلانشهر اهواز در مرکز پژوهش‌ها، ۴ هزار و ۱۴۵ نفر به عنوان جامعه آماری پرسش‌نامه‌های مربوطه را پر کردند و بر اساس نتایج حاصل از آن، بیشترین آسیب اجتماعی شامل کیف‌قاپی، تجمع افراد بیکار و ولگردی کودکان و نوجوانان است. از این رو برای برای رفع مشکل بیکاری باید چاره‌اندیشی کرد. نگرانی مهم دیگری که وجود دارد این مساله است که هیچ مرکزی برای نگهداری دختران معتاد در اهواز وجود ندارد.

سلحشور تصریح کرد: بخش دوم پژوهش‌ها به میزان رضایت شهروندان از شهرداری مربوط می‌شد. این پژوهش در ۸ منطقه و ۳۳ ناحیه با جامعه آماری ۴ هزار و ۱۰۰ پرسش‌نامه انجام شد و طبق آن بیشترین میزان رضایتمندی مربوط به منطقه ۲ اهواز است. کمترین نارضایتی نیز مربوط به مناطق ۴، ۵، ۶، ۷، و ۸ بوده است.

این عضو شورای شهر ادامه داد: بیشتر شرکت‌کنندگان از شهرداری خواستار گسترش فضای سبز به عنوان مهمترین اولویت کاری خود شدند. یکی از مواردی که جزو موانع بر سر راه گسترش فضای سبز است طراحی‌های بسیار ضعیفی است که انجام می‌شود. از جمله این عملکرد ضعیف می‌توان به استفاده از چمن رول به جای چمن لقمه و عدم استفاده از انرژی‌های نو و انرژی‌های خورشیدی اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: مساله تفکیک زباله و ایجاد پیست موتورسورای برای نوجوانان از جمله موارد دیگری است که باید هر چه سریع‌تر انجام شوند.

در ادامه این نشست زیبا صالح‌پور، دیگر عضو شورا در نطق پیش از دستور خود ضمن تبریک روز زن و مادر خاطرنشان کرد: باید پیگیر نیازهای خاص خانم‌ها باشیم از همین رو از شهردار و معاونت عمران انتظار داریم که پروژه‌های تعریف شده در بودجه را اجرایی کنند که یکی از این پروژه‌ها راه اندازی هر چه سریع‌تر پارک بانوان است.

وی افزود: مشکل جدی که در شهر اهواز خودنمایی می‌کند مساله فاضلاب است. این معضل نیازمند همکاری و همیاری نمایندگان اهواز در مجلس شورای اسلامی است. با وجود این که ۸ ماه از عمر این شورا می‌گذرد هنوز یک جلسه مشترک با نمایندگان مجلس برگزار نشده است.

صالح پور تاکید کرد: درخواست می‌شود در نزدیک‌ترین زمان، از ۳ نماینده مجلس دعوت شود تا برای مشکل فاضلاب و آب چاره‌اندیشی کنند.

در ادامه سید محمدجواد رضوی، عضو شورا به تشریح علت نام‌گذاری امسال توسط مقام معظم رهبری پرداخت و اظهار کرد: بدون شک نامگذاری امسال با تامل در وضعیت کشور و ظرفیت‌های مادی و معنوی و واقعیت‌های جامعه جهانی و با رویکرد توسعه و پیشرفت جامعه اسلامی انتخاب شده است.

وی ادامه داد: اولین مشخصه جهاد وجه اعتقادی، دین‌مداری و خداجویی است. پس از آن به فکر مصلحت مردم بودن، تحمل رنج و سختی برای حل مشکلات، انجام کار مطلوب از دیگر مشخصه‌های مدیریت جهادی است.

رضوی تصریح کرد: اکنون از شهرداری سوال می‌شود چه تعریفی از مدیریت جهادی دارد و برای رسیدن به آن، چه گام‌هایی برداشته و خواهد برداشت؟

در ادامه این نشست، نماینده اهالی کوی رمضان که در صحن شورا حضور یافته بود، اظهار داشت: از شورای شهر توجه ویژه جهت استمرار فعالیت و اجرای پروژه‌ها در این منطقه را خواستاریم و امیدواریم پروژه‌های تکمیل ورودی کوی رمضان و منطقه حصیرآباد با همکاری به سرانجام برسد.

به گزارش ایسنا، در این جلسه همچنین لایحه اساسنامه شورایاری‌های شهر اهواز در دستور کار قرار گرفت. عاشور سواری‌پور، عضو شورای شهر اهواز در این باره گفت: نظر کمیسیون درباره این لایحه این است که در مناطق محروم و مناطقی که مردم به صورت خودجوش خواهان تشکیل شورایاری هستند، تشکیل شود.

جان‌علی خورشیدی، عضو دیگر شورای شهر اهواز نیز در خصوص این لایحه اظهار کرد: پیشنهاد می‌شود این طرح به کمیسیون برگردد تا دوباره مورد بازنگری قرار گیرد زیرا متولی این کار در شورای شهر مشخص نیست.

به گزارش ایسنا، در نهایت کلیات این طرح مشروط به اصلاح اساسنامه و ارجاع به کمیسون فرنگی مصوب شد. همچنین رای‌گیری لایحه انتصاب دو تن از اعضای شورا شهر در هیات عالی سرمایه‌گذاری شهرداری به هفته آینده موکول شد.

در نهایت با لایحه ممنوعیت عدم به کارگیری نیروهای بازنشسته شهرداری و عدم داشتن دو پست در شهرداری موافقت شد.

همچنین لایحه مساعدت به برگزاری یادواره شهدای پاسدار امام حسین(ع) تصویب و با اعطای یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان هزینه برای برگزاری آن موافقت شد.

در ادامه لایحه مساعدت شورای شهر به اداره کل ثبت اموال و اسناد برای تجهیزات بایگانی مورد پذیرش قرار نگرفت و رد شد.

در پایان نیز مساله ۱۲ خانه روبه‌روی بیمارستان مهر بررسی شد که پیش از این دادگاه اسناد این خانه‌ها را به نام شهرداری زده بود و این خانه ها تخریب شدند. از همین رو شهرداری مصوب کرده بود در چند منطقه به آنها خانه واگذر کند که به علت موقعیت زمین‌ها برخی افراد حاضر به قبول این امر نشدند. در نهایت قرار شد با صحبت با اعضای بازرسی این مساله پیگیری و بررسی شود.

https://hoorkhabar.ir/6457کپی شد!
105
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.