جذب ۵۰ میلیارد از مطالبات آموزش و پرورش خوزستان
هورنیوز – دوشنبه در آئین افتتاح نخستین سایت زیست فناوری کشور در پژوهشسرای غدیر اهواز بیان کرد: اداره کل آموزش و پرورش خوزستان در مجموع دو هزار میلیارد ریال از دستگاه های اجرایی استان مطالبه داشته است که از این میزان ۵۰۰ میلیارد ریال را دریافت کرده است.
وی گفت: بسیاری از پروژه های آموزش و پرورش با این مطالباتی که حاصل شده است انجام گرفته است هر چند برای انجام پروژه های آموزش و پرورش نباید منتظر تامین اعتبار ماند.
تقی زاده عنوان کرد: بیشترین بدهکاران به آموزش و پرورش خوزستان، شهرداری اهواز با ۵۰۰ میلیارد ریال، شرکتهای پتروشیمی ۵۰۰ میلیارد ریال و شرکت نفت با ۱۵۰ میلیاد ریال می باشند.
وی با بیان اینکه ۲۰ شاخص در اداره کل آموزش و پرورش خوزستان برای ارتقاء آموزشی استان تعیین شده است بیان کرد: با برنامه ریزی های انجام شده تا کنون در برخی از این شاخص موفقیتهائی نیز حاصل شده که از جمله آن ارتقاء استان از ۲۷ به ۲۱ در رتبه کنکور سال گذشته است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان خوزستان افزود: همچنین در جلب مشارکت های مردمی استان خوزستان موفق به کسب رتبه نخست کشور در بحث مشارکت خیران مدرسه ساز شد.
وی عنوان کرد:در حال حاضر دو دیدگاه بر آموزش و پرورش حاکم است که در دیدگاه اول باید برنامه علمی و اجرایی در دستور کار باشد و به توان مدیران در برنامه ریزی باید توجه کرد.
تقی زاده گفت: در نگاه دوم که یک نگاه سنتی است تنها راه حل مشکلات مربوط به جابه جایی مدیران است که به هیچ عنوان دیدگاه درستی نیست.
وی در ادامه افزود: دانش آموزان با دو شاخص کنکور و امتحانات نهایی در دوره متوسطه دوم مورد سنجش قرار می دهند که این دو مورد به دانش آموزان ضربه وارد می کند.
وی گفت: آموزش و پرورش خوزستان بحث پیش دبستانی، فضای بازی و ورزش دانش آموزان و آموزش های فنی و حرفه ای را در اولویت برنامه های خود قرار داده است.
تقی زاده با اشاره به اهمیت راه اندازی سایت زیست فناوری در اهواز اظهار کرد: بحث زیست فناوری در دنیا سابقه چندانی ندارد و کشورهایی با قدرت وارد این حوزه می شوند که با توجه به اینکه در خوزستان شاهد تغییر شرایط اقلیمی و رشد جمعیت هستیم راه اندازی چنین سایتی بسیار اهمیت دارد.
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان عنوان کرد: در آموزش و پرورش باید نگاه مدیریت علمی و اجرایی باشد تا پیشرفت داشته باشیم.
در ادامه این مراسم معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خوزستان بیان کرد: ۴۰ پژوهش سرا در ۴۰ منطقه استان ایجاد شده است تا کنون نگاه کمی به پژوهش سراها بود و اکنون باید به بحث توسعه آموزش در این مراکز توجه شود.
جمشید کمایی در ادامه بیان کرد: با رایزنی که با پارک علم و فناوری و بنیاد ملی نخبگان استان خوزستان انجام گرفته است مقرر شد تا پژوهش سراها با این دو مرکز نهایت همکاری را داشته باشند.
وی عنوان کرد: برای نخستین بار در کشور در استان خوزستان به زودی المپیاد مهارتی برای هنرجویان برگزار می شود که پوستر و دستورالعمل آن نیز آماده شده است.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خوزستان افزود: در این المپیاد دانش آموزانی که دارای سبک و ایده هستند زیر نظر بنیاد ملی نخبگان قرار خواهند گرفت.
وی عنوان کرد: همچنین در استان جشنواره نوجوان خوارزمی زیر نظر بنیاد ملی نخبگان و پارک علم و فناوری قرار گرفته است و مقرر شده پارک علم و فناوری در کنار پژوهش سرای غدیراهواز کانون رشد و نوآوری تاسیس کند.