عزم استاندار برای بهبود شرایط اقتصادی خوزستان جدی می شود؟
به گزارش هورنیوز امروزه تولید کنندگان بخش خصوصی استان خوزستان با مشکلات بی شماری همچون نوسانات نرخ ارز، کمبود نقدینگی، ورود بی حد و حساب کالاهای قاچاق با قیمت ارزان، عدم حمایت جدی مسئولان و بهره بانکی بالا مواجه هستند این درحالیست که هرکدام از این موارد به تنهایی برای ورشکستگی یک تولیدکننده کافی خواهد بود.
با ابلاغ مصوبه دولت پیرامون حمایت از واحدهای تولیدی و رونق اقتصادی جلساتی پیرامون این امر در استانداری خوزستان برگزار می شود.
نکته قابل ذکر آنست که شریعتی در بیشتر جلسات با انتقاد از سنگ اندازی برخی سازمان ها و مدیران بانکی خواستار حمایت بیشتر از تولیدکنندگان و سرمایه گذاران است.
غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان روز گذشته در جلسه فعالان اقتصادی و سرمایهگذاری خوزستان با توجه به اینکه سالها است اقتصاد در دست دولت بوده و رفاه نسبی مردم حاصل نشده است. بخش خصوصی با امکانات و انعطافپذیری میتواند محوریت کار اقتصادی را در کشور بهدست بگیرد و روند جهشی را ایجاد کند که در این شیوه امور اقتصادی به دست مردم سپرده میشود و مسائل حاکمیتی از جمله سلامت، آموزش و امنیت مردم بهعهده دولت بماند.
شریعتی خطاب به دستگاههای اجرایی بیان کرد: باید بستر مناسب برای جذب سرمایهگذار و امنیت سرمایهگذاری را در استان فراهم کنید، همچنین از بخشهای خصوصی و سرمایهگذار حمایت شود. با توجه به اینکه در خوزستان اخذ مجوز با مشکلاتی مواجه است اما تا حدودی در حمایت از سرمایهگذاران موفق عمل کرده است.
وی اضافه کرد: اخذ مجوز در دیگر استانها از ۱۳ سازمان و در خوزستان باید از ۲۱ سازمان مجوز میگیرند، اما نباید این مسیر طولانیتر شود و سرمایهگذار را از سرمایهگذاری پشیمان کرد؛ برخی مدیران سازمانها سبب کندی و مقطعیشدن روند انجام کار میشوند.
استاندار خوزستان با بیان اینکه سرمایهگذاری باید از حالت انفعالی خارج شود، خاطرنشان کرد: برای خارجشدن از حالت انفعالی ضروری است نقشهراه توسعه استانی و شهرستانی بسته شود، همچنین لازم است که برنامهریزی بهصورت مدون شکل گیرد و مدیریت و سیاست سرمایهگذاری تقویت شود.
شریعتی با بیان اینکه صنایع متوسط و کوچک بیشتر سبب افزایش اشتغال میشوند، گفت: امکاناتی در خوزستان وجود دارد که اگر همافزایی باشد کارهای بزرگی را میتوان در داخل استان انجام داد. برای اشتغال جوانان باید همت و از صنایع کوچک حمایت کنیم.
شریعتی پیش از این نیز با انتقادی تند، خواستار عزم جدی بانک ها در اعطای تسهیلات شده بود؛ امری که بنظر می رسد همچنان از سوی بانک ها و برخی سازمان ها مورد غفلت قرار گرفته است حال باید دید آیا استاندار خوزستان تنها به تهدید این مدیران اکتفا می کند یا با تصمیماتی جدی تر سعی در بهبود شرایط استان دارد؟