کشف و معدوم سازی بیش از ۳ تن مواد غذایی فاسد در غرب اهواز
هورنیوز – مهرداد شریفی رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز از کشف، ضبط و معدوم کردن بیش از ۲ تُن فراورده های غذایی ازجمله: پنیر پیتزا، کباب لقمه، شنیسل مرغ و ماهی تاریخ مصرف گذشته و فاسد و همچنین بیش از ۱۳۰۰ کیلوگرم ترشی و سرکه و… خبر داد.
وی افزود: کارشناسان بهداشت محیط مرکز جامع سلامت شماره ۸ غرب اهواز (کوی انقلاب) طی انجام بازدید های معمول و مستمر از سردخانه های مواد غذایی و میدان میوه و تره بار، با این مواد غذایی مواجه شدند که پس از طی مراحل قانونی ، نسبت به ضبط، جمع آوری و معدوم سازی آن اقدام کردند .
شریفی تصریح کرد : طرح تشدید برخورد با عرضه کنندگان مواد غذایی غیر مجاز و تاریخ گذشته، همچون گذشته با قوت ادامه دارد.
وی به شهروندان توصیه کرد: در هنگام خرید مواد غذایی به مشخصات بهداشتی، تاریخ تولید و تاریخ انقضای درج شده بر روی کالا دقت داشته باشند و درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در اصناف مواد غذایی، مراتب را با شماره تماس: ۳۵- ۳۳۹۱۴۲۲۳داخلی ۱۱۲و ۱۱۱ یا سامانه ۱۹۰ در میان بگذارند.
مهندس زهرا کرمیان سرپرست واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت غرب اهواز، عرضه مواد غذایی فاقد مشخصات را به دلیل نامشخص بودن محل تهیه و تولید اینگونه مواد غذایی و فرایند تولید و احتمال به خطر انداختن سلامت مردم ، ممنوع دانست .
وی افزود: یک کارگاه تولیدی باید ضمن رعایت کلیه مفاد قانونی، حداقل ضوابط برچسب گذاری مواد خوردنی و آشامیدنی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی، موارد ذیل را در مورد فرآورده نهایی رعایت نماید:
- مواد بسته بندی مورد استفاده از جنس مورد تأیید و مخصوص فرآورده های غذایی (Food Grade ) باشد.
- کلیه موارد قید شده در ماده ۱۱ قانون از جمله نام و نشانی واحد تولیدی، شماره پروانه تولید شناسه نظارت کارگاهی، نام تجاری، تاریخ تولید و انقضاء، سری ساخت و شرایط نگهداری در برچسب فرآورده مدنظر قرار گیرد.
- فرآورده در وزنهای مورد تایید اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی، تولید و بسته بندی گردد.