کالبد شکافی سفر تجاری اقتصادی لهستان

پیشینه جویی تاریخی از مناسبات اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در خصوص برقراری روابط بین المللی در هر سطحی همواره برای بررسی، پژوهش و تحلیل اقدامات همزمانی از انواع مناسبات و روابط مذکور به هر شکل ضرورتی اجتناب ناپذیر است.

غلامرضا شریعتی یکشنبه در حاشیه نشست شورای بحران خوزستان در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: سفر هیات خوزستانی به استان لوبلسکی لهستان یک سفر کاری و در راستای تفاهمات اقتصادی و همکاری مشترک فرهنگی اجتماعی بود.

وی افزود: ۹ تفاهم نامه در زمینه های پتروشیمی، کشاورزی و مکانیزاسیون کشاورزی، برق، مناطق آزاد، حمل و نقل و بازیافت پسماندها صورت گرفته است.

شریعتی اضافه کرد: تفاهم نامه به معنای انعقاد قرارداد نیست ولی امیدواریم این تفاهم نامه ها عملیاتی شوند.

بنا بر این اظهارات از سوی استاندار خوزستان همانگونه که در مقاله ی قبلی تحت عنوان سفر ورشو و تناسب آن با اقتصاد مقاومتی چندین پرسش اساسی از ایشان و هیات همراه بعمل آوردیم، لذا این بار با توجه به این اظهارات جدید بسیار شایسته تر می دانیم که چند سوال تخصصی دیگر هم بشرح زیر طرح نماییم .

۱_ از آنجایی که این رابطه در سطح استانی بین دو کشور ایران و لهستان دارد برقرار می شود و چنین امری جزء پدیده های تازه است و قبلا در سطح شهرها و در قالب خواهرخواندگی ها آن هم به شکل تبلیغاتی و ناموفق روابط برقرار می شدند، بنابراین از این زاویه حقوقی بهتر است استاندار خوزستان توضیحات و توجیهات پذیرفتنی خود را بیان نماید؟

۲_ استاندار خوزستان و هیات همراه، تا چه حد در این مقطع تاریخی که پایان کار دولت یازدهم است می توانند اطمینان و تضمینات لازم در به ثمر نشاندن این ۹ فقره تفاهمنامه را عهده دار شوند؟

۳_این گونه اقدامات ابتکاری در ایجاد برقراری روابط اقتصادی تجاری و فرهنگی هر چند قابل تحسین می باشند لیک، به نظر می رسد با توجه به مقطع زمانی خاص که توضیح آن ارائه گشته، کماکان ریسک آزمایشی آن از حیث خطاپذیری به صلاح و صرفه ی دیپلماتیک نباشد؟

https://hoorkhabar.ir/644467کپی شد!
128
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.