زنگ خطر شیوع سرطان در خوزستان به صدا درآمد

به گزارش هورنیوز براساس آمار منتشره از برنامه ثبت پاتولوژی سرطان در ایران، سالانه بیش از یکصد هزار مورد جدید سرطان در کشور بروز می کند و برآورد می شود که بیش از نیم میلیون نفر نیز با این تشخیص در کشور زندگی می کنند. همچنین برآوردها نشان می دهد تعداد موارد جدید و همچنین مرگ ناشی از سرطان طی ۱۰ تا ۱۵  سال آینده در کشور دست کم دو برابر امروز افزایش خواهد یافت.

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز متاسفانه در حال حاضر در کشور ما، دومین علت مرگ و میر سرطانها هستند، همینطور در استان خوزستان نیز نزدیک به ۱۱ درصد از علت مرگ ها، سرطان ها است؛ پس از بیماری های قلبی عروقی، سرطانها دومین علت مرگ و میر در استان خوزستان نیز هستند.

اما تا چندی پیش هیچکدام از مدیران زیر بار این سخن نمی رفت که بیماری سرطان در خوزستان به شکل ناگهانی افزایش پیدا کرد. کاوه جاسب فوق تخصص خون و سرطان کودکان می گوید: آمارها نشان می دهد که مراجعات جدید بیماران سرطانی بیمارستان شفا در سالهای ۷۵ تا ۹۱ حدود ۵۰۰ درصد افزایش داشته است. به طوری که تعداد بیماران جدید از ۲۲۳ نفر در سال ۷۵ به ۹۹۸ نفر در سال ۹۱ رسیده. این در حالیست که جمعیت خوزستان در این مدت حداکثر ۲۵ درصد رشد دارد.

به تازگی نیز ناصر ضیغمی معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان نیز در گفتگو با ایسنا اظهار داشت: در کشور ایران از هر ۱۰۰ هزار مرد سالانه ۱۳۴ نفر و از هر ۱۰۰ هزار زن ۱۲۸ نفر به این بیماری دچار می‌شوند. در خوزستان میزان ابتلای مردان به بیماری سرطان کمتر است و از هر ۱۰۰ هزار مرد خوزستانی ۱۱۲ نفر و از هر ۱۰۰ هزار زن خوزستانی ۱۲۸ نفر در سال به بیماری مذکور مبتلا می‌شوند.

وی با بیان اینکه آلاینده های محیطی یکی از عوامل افزایش سرطان است، افزود: متاسفانه با تغییر سبک زندگی، میزان استفاده از سیگار و به ویژه قلیان افزایش یافته است و این امر به عنوان یکی از عوامل خطرزا در بروز بیماری سرطان، افراد را در معرض این بیماری قرار می‌دهد. همچنین افزایش آلاینده‌های محیطی به ویژه در شهرهای بزرگ کشور دیگر عامل افزایش ابتلا به سرطان در سال‌های اخیر است.

به گزارش هورنیوز سالانه بیش از پنج هزار و ۵۰۰ نفر در خوزستان به سرطان مبتلا می شوند بنابراین نیازبه توجه جدی در تشخیص و درمان این بیماری داریم. سالانه ۸۰ هزار مبتلا به سرطان جدید در کشور داریم. در خوزستان سرطان های شایع متفاوت از سایر استان ها بوده که سرطان معده و پستان فراوان تر از سایر سرطان ها است از همین رو لزوم توجه به راه ای کاهش آلودگی در کنار روند تشخیص و درمان این بیماری بسیار مهم است.

https://hoorkhabar.ir/643737کپی شد!
169
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.