ضرورت مقابله با تهاجم فرهنگی رسانه های غربی
همانطور که می دانیم دشمنان قسم خورده انقلابمان پس از شکست در جنگ سخت بر علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی، طراحیهای گستردهای برای مقابله با کشورمان در عرصه جنگ نرم کردهاند و بی شک این معاندان با طراحی انواع شبکههای سرگرمکننده در فضای مجازی با یک پوشش عمومی و یک پوشش خصوصی با ایجاد اختلال در نظام فکری، عقیدتی و دینی ما در حال فعالیت علیه کشورمان هستند.
همچنین باید گفت که اولین ضرر فضای مجازی اتلاف وقت است و ناگفته نماند که دشمن از طریق تولید، ترویج شبهات و تولید محتوای ضد عفت و حیا، بهدنبال انحراف جوانان مؤمن و سالم از اصل دین و دریدن پردههای حیا است و امروز این کار در بستر فضای مجازی انجام می شود و ما روزانه شاهد وضعیت نابسامان فضای مجازی در کشورمان هستیم که برای حل این مشکل می بایست ارتباط حقیقی را به جای ارتباط مجازی تقویت کنیم.
البته باید از فضای مجازی به عنوان یک فرصت استفاده کنیم و برای اینکار حتما می بایست پایگاههای مخرب پایش و با تخلفات اینترنتی نیز برخورد جدی کرد.
باید اذعان کرد که همواره نسل جوان انقلاب در معرض آسیب های فضای مجازی قرار دارد که این می بایست خانواده ها و به ویژه جوانان را از خطرات این فضا آگاه کرد.
ناگفته نماند که رهبر انقلاب بارها فرموده اند که تأثیرگذاری گسترده فضای مجازی به عنوان یک قدرت نرم فو ق العاده در عرصه های مختلف از جمله فرهنگ، سیاست، اقتصاد، سبک زندگی، ایمان، اعتقادات دینی و اخلاقیات است و بر لزوم طراحی مناسب و دقیق برای حفظ حریم امنیت فکری و اخلاقی جامعه در این عرصه تأکید کرده اند و به همین دلیل با دستور ایشان در اسفند ماه سال ۹۰ شاهد تشکیل شورای عالی فضای مجازی بودیم.
رهبر انقلاب در آن زمان آثار چشمگیر شبکه جهانی اینترنت در ابعاد زندگی فردی و اجتماعی، لزوم برنامه ریزی و هماهنگی به منظور صیانت از آسیب های ناشی از آن، و بهر ه گیری حداکثری از فرصت ها در راستای ارائه خدمات گسترده و مفید به مردم را از دلایل اصلی ضرورت تشکیل شورای عالی فضای مجازی برشمردند که این مهم حاکی از اهمیت بیشمار فضای مجازی داشت.
البته باید تفکر جهاد مجازی و سنگربندی در فضای مجازی در کشور محقق شود و طبیعتا اگرچنین تفکری در کشور حاکم شود، بسیاری از منویات مقام معظم رهبری نیز بر ذهن و فکر مسئولان امر، حاکم خواهد شد.
از جمله تسریع در راه اندازی شبکه ملی اطلاعات، و اهتمام ویژه به سالم سازی و حفظ امنیت همه جانبه فضای مجازی کشور وهمچنین ترویج هنجارها، ارز ش ها و سبک زندگی اسلامی ایرانی در کشور شکل می گیرد .
البته باید هشدار داد که کودک و نوجوان، هدف اصلی تهدیدات فضای مجازی است و باید تاکید کرد که امروز تهاجم فرهنگی با استفاده از ابزارها و فناوری های جدید ارتباطی خیلی جدی است؛ صدها وسیله و راه ورد اطلاعات به سمت فکر جوان و نوجوان ما وجود دارد.
در پایان ذکر این نکته ضروری می نظر می رسد که دشمن به صورت گسترده، افکار و شبهه های گوناگون را با انواع شیوه های تلویزیونی و رادیویی و رایانه ای بر علیه کشورمان استفاده می کند که می باید در مقابل آنها با هوشیاری و هوشمندی ایستاد و برای تحقق این مهم می طلبد که مسوولان متولی با تلاش مضاعفی در این عرضه وارد شوند.