عدم وجود زیرساخت های لازم در مناطق حاشیه نشین/ دستگاه قضا به موضوع ورود می کند
به گزارش هورنیوز ساماندهی مناطق حاشیهنشین و جلوگیری از آسیبهای اجتماعی که احتمال دارد در این فضا بروز و ظهور داشته باشد؛ از مسائلی هست که باید در دستور کار دستگاههای اجرایی و ذی ربط قرار بگیرد. کوتاهیها در این زمینه میتواند بستر و فضای حاشیهنشینی را به فضایی پرخطر تبدیل کند.
در همین راستا؛ مسئولین دادگستری خوزستان و برخی استانها ضمن هشدار نسبت به ضرورت توجه به حاشیه شهرها به خصوص در اماکنی که پروژههای مسکن مهر ایجاد شده، از راهکارها و تدابیر ویژه قضایی، برای پیشگیری از جرایم گفتند.
طرح ساماندهی مناطق حاشیه نشین اهواز به شورای امنیت ملی ارسال شد
مناطق حاشیهنشین جز منطقههای پر دردسر برای مسئولان محسوب میشود بر این اساس برنامههای زیادی برای کاهش آن از سوی مسئولان ارایه میشود این در حالی است که فرهاد افشارنیا رییس کل دادگستری خوزستان میگوید: در راستای مبارزه با جرایم، طرح ساماندهی مناطق حاشیه نشین شهر اهواز را به شورای امنیت ملی ارسال کردیم.
وی اظهار کرد: از مهمترین برنامههای ما، ساماندهی مناطق حاشیه نشین شهر اهواز است که شامل هفت منطقه می شود و حدود ۵۰۰ هزار نفر در آنها زندگی می کنند. با توجه به جمعیت بالایی که در این مناطق زندگی می کنند این برنامه کار بزرگی برای ما محسوب می شود و پس از تصویب طرح در شورای تامین استان آن را به شورای امنیت ملی ارسال کردیم و امیدواریم به زودی به مرحه اجرا برسد و شاهد شکوفایی این مناطق باشیم.
با توجه به اینکه مشکلات زیادی از سوی حاشیهنشینها برای جامعه ایجاد میشود، بنابراین کاهش این مناطق در دستور کار باید قرار بگیرد این موضوع در حالی مطرح میشود که مسکن مهر که در حاشیه شهرها وجود دارد زمینه را برای خطرساز شدن فراهم میکند.
به گزارش هورنیوز، هرچند که وظیفه ذاتی دادگستری و دستگاه قضایی ورود به موضوعات و آسیبهای مختلف نیست بلکه پیشگیری از آنهاست، اما باید تمامی دستگاهها بهوظایف خود آگاه باشند تا بتوان معضلات و مشکلات اینچنینی را مرتفع کرده و به سوی جامعهای پویا و فعال حرکت کنیم.
در پایان باید گفت، بااینکه حاشیهنشینی ضربه بزرگی برای جامعه محسوب میشود بر این اساس با برنامهریزی صحیح که از سوی مسئولان مرتبط صورت میگیرد میتوان از آسیبهای اجتماعی در مسکن مهر پیشگیری شود.