باید و نبایدهای تغذیه ای در شب یلدا

هورنیوز – شکر‌الله سلمان زاده اظهار کرد:‌ به تمام افراد توصیه می‌شود که در شب یلدا بیشتر از فضای هم‌نشینی با خویشاوندان و تجارب بزرگسالان استفاده کنند و کمتر به خوردن تنقلات و کربوهیدرات و خوردنی‌های چرب بپردازند.

وی با تأکید بر رعایت احتیاط در مصرف کربوهیدرات‌ و شیرینی‌جات در شب یلدا، تصریح کرد: ‌افراد دارای رژیم دیابتی در شب یلدا تنها یک واحد چربی و ۲ واحد کربوهیدرات می‌توانند مصرف کنند که این یک واحد چربی می‌تواند شامل ۱۵ عدد پسته با ۲ عدد گردو و هر واحد کربوهیدرات‌ می‌تواند شامل ۲ عدد بیسکویت معمولی و یا یک عدد کیک فنجانی باشد.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان عنوان کرد: ‌هر چند مصرف آجیل در حالت کلی به افراد توصیه می‌شود اما باید توجه داشت که مصرف زیاد آجیل می‌تواند باعث دریافت بیش از حد چربی گیاهی شود؛ به سایر افراد در شب یلدا نیز توصیه می‌شود در مصرف کربوهیدرات‌ها مانند شیرینی‌جات و چربی‌ها احتیاط کنند.

سلمان‌زاده با اشاره به کاهش دمای هوا در سطح استان، گفت: با توجه به سرد شدن دمای هوا در خوزستان و افزایش استفاده از بخاری‌های گازی توصیه می شود که حتما مردم از سالم بودن دودکش‌های بخاری، لوله اتصال گاز و وجود فضا برای تردد جریان هوا اطمینان حاصل کنند و حتما منافذی را جهت عبور جریان هوا در زیر درب‌ها و پنجره‌های منازل خود در نظر بگیرند.

https://hoorkhabar.ir/639881کپی شد!
178
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.