ویزیت بیماران و اتاق عمل بزرگترین تیم جراح پلاستیک جهان در رامهرمز / تصاویر

هورنیوز -جمعه ۲۶ آذر ماه ۹۵ دکتر عبدالجلیل کلانتر هرمزی سرپرست بزرگترین تیم فوق تخصصی جراح پلاستیک جهان در یک سفر ۴ روزه در رامهرمز حضور یافت.
وی به همراه ۱۵ نفر از بهترین پزشکان فوق تخصص جراحی پلاستیک کشور با هدف ویزیت، درمان و جراحی رایگان بیماران ناهنجاری مادرزادی سر و صورت، شکاف لب و شکاف کام در رامهرمز حضور یافت
جمعه ۲۶ آذر ماه ۹۵ دکتر عبدالجلیل کلانتر هرمزی سرپرست بزرگترین تیم فوق تخصصی جراح پلاستیک جهان در یک سفر ۴ روزه به همراه ۱۵ نفر از بهترین پزشکان فوق تخصص جراحی پلاستیک کشور با هدف ویزیت، درمان و جراحی رایگان بیماران ناهنجاری مادرزادی سر و صورت، شکاف لب و شکاف کام در رامهرمز حضور یافت.

گفتنی است دکتر عبدالجلیل کلانتر هرمزی که یکی از مفاخر و فرزندان شهرستان رامهرمز می باشد اولین پیوند دست در ایران را انجام داده است. وی متولد ۱۳۳۷ در رامهرمز است، فوق تخصص جراحی پلاستیک خود را از چلسی انگلستان در سال ۷۳ اخذ کرده است و رئیس بخش جراحی جمجمه، فک و صورت بیمارستان ۱۵ خرداد تهران می باشد. دکتر کلانتر هرمزی سال‌ها پیش در دوران دفاع مقدس‌ حضور داشت و امروز بسیجی وار در میدان و عرصه‌ای دیگر به جهاد می‌پردازد و با تیم همراه خود در ایامی از سال با سفر به مناطق محروم کشور اقدام به ویزیت رایگان بیماران می کند. اقدامات جهادی وی تا حدی است که برخی به او لقب «فرشته صورت زخمی‌ها» را داده اند.

https://hoorkhabar.ir/639683کپی شد!
359
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.