سطح آموزش و پرورش در شأن خوزستان نیست/ درس خواندن دانش آموزان در کانکس، شایسته مردم خوزستان نیست

به گزارش هورنیوز ؛ صبح امروز آئین افتتاح مدرسه ۱۵ کلاسه امام حسین (ع) در منطقه محروم کوی علوی اهواز با حضور استاندار خوزستان و نمایندگان مجلس برگزار شد.
سطح آموزش و پرورش در شأن خوزستان نیست
غلامرضا شریعتی در این مراسم اظهار داشت: حیات آموزش و پرورش به حمایت استان وابسته است و این موضوع از ابتدا، یکی از اولویت های من بوده است.
وی با بیان اینکه اگر میخواهیم اداره خوزستان به دست فرزندان آن باشد باید روی آموزش و پرورش سرمایه گذاری کنیم، افزود: البته هزینه های زیربنایی دیگری نیز وجود دارد اما زیربنایی ترین سرمایه گذاری همان سرمایه گذاری در آموزش و پرورش است.
استاندار خوزستان با اشاره به اجباری شدن پیش دبستانی عنوان کرد: یکی از علل افت تحصلی دانش آموزان، دوزبانه بودن آنهاست به همین منظور امسال هزینه های زیادی را متحمل شدیم تا حتی مدارس عشایری ما نیز پیش دبستانی داشته باشند.
شریعتی در پایان تصریح کرد: تا به امروز توفیقات خوبی در آموزش و پرورش داشته ایم اما هنوز به سطحی که در شأن خوزستان باشد نرسیده ایم.
درس خواندن دانش آموزان در کانکس، شایسته مردم خوزستان نیست
در ادامه این مراسم، جواد کاظم نسب الباحی اظهار داشت: پیش از رأی اعتماد به وزیر جدید آموزش و پرورش گفتیم که ما نمی پذیریم در خوزستان با این همه نعمت خدادادی، مدارس کانکسی داشته باشیم.
وی افزود: در اهواز که مرکز نفت است، مشاهده می کنیم که دانش آموزان در دمای ۶۰ درجه ای در کانکس درس می خوانند که این شرایط اصلاً شایسته مردم خوزستان نیست.
نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس گفت: نمایندگان این دوره از مجلس در کنار مردم خوزستان هستند و امیدوارم وضعیت در این استان بهتر شود.
خیرین مدرسه ساز خوزستانی حرف اول را در کشور می زنند
در بخش دیگری از این مراسم، زیبا صالحپور مسئول ستاد بانوان خیر مدرسه ساز استان گفت: چند مؤلفه در ارتقای آموزش و پرورش نقش دارند که یکی از آنها بحث تجهیزات و فضای فیزیکی است.
وی افزود: باوجود اینکه در سالهای پس از جنگ تحمیلی فضاهای آموزشی خوبی در استان ایجاد شده اند اما هنوز در برخی نقاط فضای آموزش مناسب وجود ندارد.
عضو شورای شهر اهواز با اشاره به خیرین مدرسه ساز استان، خاطرنشان کرد: خیرین مدرسه ساز خوزستانی از نظر تعهد، حرف اول را در کشور می زنند اما هنوز هم به توجه بیشتری نیاز داریم.
صالحپور تصریح کرد: در هشت سال جنگ تحمیلی نه تنها مدرسه ای در خوزستان ساخته نشد، بلکه بسیاری از مدارس تخریب شدند و باعث شد کمی در این موضوع عقب بیافتیم.