چه زمانی مدیران کم کار خوزستانی استعفا می دهند؟
به گزارش هورنیوز پس از حادثه صبح روز جمعه که برای دو قطار مسافرتی در مسیر مشهد رخ داد، یکی از اصلیترین مسائل پیش آمده لزوم برخورد سریع با مقصران این حادثه و البته پذیرش مسئولیت لازم از سوی مدیران بود. پس از شایعاتی که در طول ساعتهای گذشته به وجود آمد، سرانجام مدیر عامل شرکت راهآهن بود که با اعلام استعفای خود این تصمیم را در راستای عمل کردن به مسئولیت اجتماعی خود عنوان کرد.
محسن پورسیدآقایی با بیان این که تقصیر یا مشکلات به وجود آمده به عهده عوامل انسانی بوده که در این حادثه تصمیماتی اشتباه گرفته بودند، اظهار کرد: با این وجود مدیران باید مسئولیت خود را در قبال این اتفاقات بر عهده بگیرند و از این رو بنده برای عمل کردن به مسئولیت اجتماعی خود ضمن عذرخواهی از مردم شریف ایران به دلیل این حادثه تلخ رسماً از سمت خود استعفا میدهم.
این حادثه اگرچه ابعاد بسیار تلخ و تأسف باری داشت و باعث رنجش خاطر هموطنان شد اما یک پیام آموزنده نیز برای مدیران و مسئولان به همراه داشت و این پیام آن بود که مدیران در قبال کم کاری کارمندان خود موظف هستند و اگر روزی در انجام وظایف خود ناتوان بودند باید از سمت خود استعفاء دهند.
در خوزستان اما، مشکلات و مسائل بی شماری هست که هر روز مردم با آن دست و پنجه نرم می کنند و هیچ کدام از مدیران خود را مسبب آن ندانسته و هربار توپ را در زمین یکدیگر می اندازند تا بدین طریق زمان بیشتری برای دوران تصدی خود بخرند.
به جرأت می توان گفت که یکی از بزرگترین مسائلی که امروز خوزستان با آن درگیر است آمار بالای فوتی ها در جاده های مرگ استان است.
هر هفته تعدادی از فرزندان همین استان در نتیجه اهمال و کم کاری مدیران در خاک و خون می غلطند و آنچه شاید بیش از این تأسف بار باشد، آنست که هیچ کدام از مسئولان حتی خم به ابرو نمی آورند تا صندلی قدرتی که بدان تکیه زدند متزلزل نشود!
به تازگی سرهنگ رضادولتشاهی پلیس راه خوزستان از افزایش آمار تلفات جاده ای طی ۸ ماه گذشته خبر داد و گفت: در بحث فقره فوتی ۱۷ درصد، متوفی ۲۰ درصد ، جرحی ۶ درصد با افزایش همراه بوده و نیز در بحث مجروح یک درصد کاهش داشتیم که در مجموع آمار کل تصادفات در این مدت زمانی گفته شده ۲ درصد افزایش یافته است.
استعفای مدیران ناکارآمد، عملی صالح و عبادت به شمار می رود
نکته جالب و قابل تأمل آنجاست که امام خمینی (ره) در صحیفه خود آورده است: ای متصدیان و دولتمردان از رده به اصطلاح بالا تا پایین، به هوش باشید که در دو راهی سعادت و شقاوت قرار دارید. اگر به واسطه سوء مدیریت و ضعف فکر و عمل شما، به اسلام و مسلمین ضرری و خللی واقع شود و خود می دانید و به تصدی ادامه می دهید، مرتکب گناه عظیمی و کبیره مهلکی شده اید که عذاب بزرگ دامنگیرتان خواهد شد. هر یک در هر مقام احساس ضعف در خود می کند، چه ضعف مدیریت و چه ضعف اراده، از مقاومت در راه هواهای نفسانی، بدون جو سازی، دلاورانه و با سرفرازی نزد صالحان از مقام استعفا کند که این عمل صالح و عبادت است.
همین مطلب به روشنی گویای این مطلب است که مدیران ناکارآمد تیشه به ریشه جامعه می زنند از همین رو کناره گیری آنها از قدرت بی شک از بروز برخی مشکلات جلوگیری خواهد کرد.
به گزارش هورنیوز استان خوزستان امروز میراث دار مشکلات بی شماری است که بخشی از آنها به علت عدم شایسته پروری و وجود رانت در بکارگیری مدیران و مسئولان است. مشکلاتی که برخی از آنها یا مانند تصادفات جاده ای به یکباره هم استانی ها را از پای در می آورد و یا مانند مشکلات بیکاری، حاشیه نشینی، عدم دسترسی به آب آشامیدنی سالم و آلودگی شدید هوا ذره ذره جان خوزستانی ها را می گیرد!