خشونت از هر نوعی را محکوم می کنیم

به گزارش هورنیوز مشاور استاندار با حضور در دفتر حزب ندای ایرانیان و در روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان گفت: تاریخچه خشونت علیه زنان به درازای عمر بشریت است و این خشونت در جوامع مختلف، مصادیق مختلفی داشته است و در بعضی موارد خشونت در تمام جهان به یک صورت بوده است.

طیبه اسماعیلی با تاکید بر توان بالای سازمان های مردم نهاد گفت: این سازمان ها باید موضوع خشونت علیه زنان را باز کنند، در این مسیر فعالیت کنند، هزینه کنند و آموزش دهند تا در جوامع تاثیر گذار باشند.

وی گفت: زنان نیز خشونت ها یی بر علیه مردان داشته اند اما این خشونت درصد بسیار پایینی دارد و بسیار کم رنگ است. به جرات می توان گفت ۹۵ درصد پرونده های قضایی در حوزه خانواده مربوط به خشونت علیه زنان است. با این توضیح ما هیچ وقت خشونت علیه مردان را تایید نمی کنیم.

اسماعیلی خاطر نشان کرد:  متاسفانه خشونت در دیدگاه بعضی زنان به عنوان یک امر عادی تعریف شده است به نقل از تاریخ دانان در بعضی از جوامع روسپیگری به صورت یک فرهنگ در آمده و در آن جامعه نشر داده شده است و حتی بعضی از زنان از سوی شوهرانشان  مجبور به روسپیگری شده اند و به عنوان فرهنگ یک جامعه آن را قبول کرده اند و نمی دانستند که این عمل خود نوعی خشونت علیه زنان است.

مشاور استاندار به تروریست هایی که از نام دین استفاده می کنند اشاره کرده و گفت: این افراد شنیع ترین اعمال را از نظر خشونت علیه زنان انجام داده و با توجیهات مذهبی مانند جهاد در راه اسلام و جهاد نکاح آنان را به کارهای شنیع وادار می کنند بنابراین این نوع خشونت می تواند از نوع اجباری نبوده و اعتقاد، فکر  و جوهره زن را تحت تاثیر قرار داده و  در نهایت احساس کنند کار ارزشمندی را انجام داده اند.

۱۲۳-violence-against-women

اسماعیلی گفت: تعاریف مختلفی می توان از خشونت علیه زنان داشت که همه در یک چیز مشترک هستند و آن ریشه در فرهنگ جامعه داشتن است. بسیاری از محققان بر روی این موضوع اتفاق نظر دارند که ریشه خشونت را باید در بستر فرهنگی جامعه جستجو کرد. وقتی مادران ما با تبعیض جنسیتی فرزندان خود را تربیت می کنند، در آینده فرزندانشان همان دیدگاه را در خانواده هایشان پیاده خواهند کرد. اگر بخواهیم با مصادیق خشونت علیه زنان مبارزه کنیم باید به صورت ریشه ای و از بدو تولد به آموزش و تربیت صحیح فرزندان خود بپردازیم.

وی زیبایی زندگی را هماهنگی و هارمونی درست در انسان ها دانسته و اضافه کرد: زن و مرد مکمل هم هستند و باید در کنار هم از زیباییهای زندگی بهره مند شوند. زنان خود در خط مقدم و جز اولین ها هستند که می توانند علیه خشونت زنان فعالیت داشته باشند و وارد میدان این مبارزه شوند و در ادامه این راه دولتمردان، اساتید و فرهیختگان باید این موضوع را ریشه یابی کرده و در نهایت آن را ریشه کن کنند.

طیبه اسماعیلی راه دیگر را مبارزه با چهل و نادانی دانسته و افزود: در هر مقامی که هستید مبارزه با جهل و نادانی را در نظر داشته باشید، آگاهی بخشی کنید وقتی بر اثر نادانی زنان تسلیم می شوند و آن را یک تقدیر، یک تمکین به یک آیین و مذهب می دانند پس باید آگاهی رسانی کرد به ویژه به زنان جامعه.

وی عنوان کرد: از طریق سازمان های مردم نهاد باید میان مردم و جمعیت رفت و آگاهی بخشی کرد، زنان ما باید در تمام رشته ها بخصوص علوم انسانی تحصیل کنند تا بتوانند مصادیق خشونت را تشخیص دهند و به طور منطقی بر علیه خشونت وارد عمل شوند و در عین حال باید مراقب این مسیر هم بود زیرا ممکن است در همین مسیر نوعی خشونت از نوع مدرن علیه زنان وجود داشته باشد. برهنگی که مردان در غرب از زنان می خواهند نوعی خشونت علیه زنان است. همیشه صورت خشونت شفاف نیست خود زنان باید این موضوع را شفاف و روشن کرده و از آن پرده برداری کنند.

مشاور استاندار هر آنچه بر خلاف میل زنان باشد را خشونت دانسته و ادامه داد: ازدواج زود هنگام، ماندن در خانه و تحمل کردن کاری که بر خلاف میل زنان باشد جز مصادیقی از خشونت است.

وی آخرین مورد در کاهش خشونت علیه زنان را پژوهش و تحقیقات از سوی محققان دانسته و اظهار داشت این افراد  تمامی مصادیق خشونت را باید عیان کنند و از عیان کردن مشکلات نباید هراسی داشته باشند این تحقیقات باید باعث متحول شدن، آگاهی دادن و رشد زنان در جامعه شود که در نتیجه بتوانند علیه خشونت زنان فعالیت کنند.

https://hoorkhabar.ir/636971کپی شد!
91
۱
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • محمد درود بر شما و مطالب ارزشمندتان. کاش مردان ما به این نتیجه میرسیدند که زنان نیز از حقوق مساوی با انان برخوردارند
منتشر شده۱