ایستگاه بهارستان (۹)

به گزارش هورنیوز ایستگاه بهارستان برخلاف هفته های گذشته در آخرین هفته آبانماه به دلایل “مختلف” بر روی خروجی این پایگاه قرار نگرفت، تا در پایان هفته اول آذرماه ۱۴ روز گذشته ی مجلس نشینان خوزستانی را مورد بررسی و در اختیار مخاطبان قرار دهد. خبرنگاران این پایگاه خبری تحلیلی تلاش میکنند تا از پایان این هفته به روال عادی ارائه این گزارش پر مخاطب بازگردند.

و اما بعد…

جلسه علنی یکشنبه ۲۳ آبان

در این روز نمایندگان مجلس در مورد ارتقای همکاری فی مابین ایران و روسیه در زمینه های اقتصادی، سیاسی و… بیانیه ای صادر کردند که بی ارتباط به انتخابات آمریکا نبود. همچنین لایحه موافقت با سرمایه گذاری ایران و تانزانیا با موافقت مجلس مواجه شد و نیز نمایندگان موافقت خود را با موافقتنامه پاریس اعلام کردند، اما در این روز تذکر نماینده شوشتر منحصر به فرد بود. سهراب گیلانی نماینده شوشتر تذکری به رئیس جمهور در مورد واردات لاستیک فرغون علیرغم تولید آن در لاستیک سازی خوزستان داد که از آن سوالات بود!

 

جلسه علنی دوشنبه ۲۴ آبان

بعلت تعطیلی روز چهارشنبه مجلس، جلسه علنی در روز دوشنبه برگزار شد. که مهمترین مورد اعلام وصول طرح اصلاح حوزه های مجلس و تعداد نمایندگان بود. باتوجه به اینکه در چند حوزه انتخابیه استان دچار مشکل هستیم (مثال: زمزمه مجزا شدن حوزه انتخابیه باغملک و ایذه بخاطر بعضی مسائل امنیتی از مدتها پیش نقل محافل است، که با مجزا شدن این حوزه نماینده ای به استان خوزستان اضافه میشود. همچنین با توجه به گستره بودن حوزه انتخابیه ماهشهر که شامل ۴ شهرستان و وسعت جغرافیایی بزرگ است) باید در این خصوص نمایندگان استان خوزستان در تکاپو بیشتر باشند و سهمیه ای در این حوزه علاوه بر نمایندگان کنونی اضافه نمایند. و اینکه در قسمت تذکرات فعالیت خاصی از نمایندگان خوزستان شاهد نبودیم.

 

جلسه علنی سه شنبه ۲۵ آبان

در این روز مجلس مصوبات و تذکرات متعددی داشته که بی ارتباط با خوزستان نبود. بیانیه ۱۵۰ نماینده مجلس در مورد ریز هزینه های کشمش به همت نمایندگان حوزه کشت کشمش حائز اهمیت بود. جمع کردن این تعداد امضا در مورد محصول کشمش و تحت فشار گذاشتن دولت در حمایت از این محصول ما را بر این داشت که چرا این نمایندگان خوزستان چنین همتی از خود بروز ندهند و به کمک کشاورزان تولید کننده خرما بشتابند؟ آیا ریز هزینه تولید یک کیلو خرما با هزینه کشاورز همسانی دارد؟
این نشان میدهد نمایندگان خوزستان تحرک لازم همانند دیگر نمایندگان استانها را متاسفانه ندارند.

همچنین تذکر علی ساری نماینده اهواز همراه مطهری، حیدری و صادقی دیگر نمایندگان تهران به وزیر کشور در مورد امتناع شورای تامین استان جهت صدور مجوز سخرانی شخصیت های سیاسی که بی ارتباط به موضوع کیانوش راد (نماینده اسبق اهواز) نبود عنوان شد. در بخشی دیگر تذکر این نماینده به وزیر اقتصاد در مورد انتخاب اشخاص غیربومی در هیئت مدیره های صنایع استان توسط گروه سرمایه گذاری بانک ملی از دیگر فعالیت این نماینده اهوازی بود.

در این روز مجلس مصوباتی مثل تحقیق و تحفص از اشخاص دو تابعیتی داشته است. همچنین پاپی زاده نماینده دزفول جهت هیئت مدیره خبرگزاری ملت وابسته به مجلس کاندید شد که رای لازم را بدست نیاورد.
در این هفته علی ساری نماینده اهواز فعال در مجلس ظاهر شده بود که جای امیدواریست. همچنین در نطق های خارج از دستور ساعدی نماینده دشت آزادگان نطقی در مورد بیکاری و… گوشزد نمود، که مبحث جدیدی نمیباشد.

از همین رو کارشناسان و رسانه ها به همراه مردم انتظار داشتند نمایندگان استان در صحن علنی مجلس و در داخل دستور مجلس نطق هایی داشته باشند که تا کنون به اندازه های انگشتان دو دست هم نمی باشد.
با ختم جلسه این روز جلسات به هفته دیگر موکول و روز چهارشنبه تعطیل اعلام شد.

 

ایستگاه بهارستان

هفته گذشته بعلت تعطیلی روز یکشنبه و مصادف شدن با اربعین حسینی، مجلس تعطیل بوده و جلسه علنی روز سه شنبه ۲ آذرماه برگزار شد و همانگونه که در بالا ذکر شد گزارش ایستگاه بهارستان هورنیوز همراه با این هفته ارائه شده است.

 

جلسه علنی سه شنبه ۲ آذر

در این روز مجلس چند مورد مهم مثل سوال از وزای نفت، اقتصاد، دادگستری، تعاون، علوم، راه و شهرسازی و کشور را عنوان نمود، و سوال از وزیر نفت در خصوص قراردادهای نفتی جدید و تاثیر آن با ۱۲ نفر که چند نماینده خوزستانی در بین آنها وجود داشت اعلام وصول شد.

اما سوال از وزیر دادگستری و کشور در ارتباط با لغو سخرانی مطهری نائب رئیس مجلس حایز اهمیت بود که بگو مگوهای بسیاری در مجلس ایجاد کرد و در آخر هم معلوم نشد که چه کسی مقصر این حادثه در مشهد است. در هر حال باید وضعیت این نوع سخرانیها مشخص شود که اگر قانونی است نباید هیچ نهادی خودسر باعث لغو آن گردد و اگر غیر قانونی است باید اعلام شود، تا از ایجاد هزینه بر کل نظام جلوگیری شود.
در قسمت تذکرات ۱۸ نماینده استان خوزستان فعالیتی نداشته، که شائبه عدم مشکل در استان خوزستان را تقویت می کند.

 

جلسه علنی چهارشنبه ۳ آذر

در این روز طرح سوال از وزیر نفت در صحن علنی مطرح شده بود (این سوال از روز گذشته مطرح بود و این روز رسیدگی شد) و بعلت انصراف نمایندگان از طرح سوال از دستور کار مجلس خارج شد!!! موضوعی که بسیار تاسف انگیز بوده و این پرسش مطرح شد که چه می شود ظرف مدت ۲۴ ساعت ۱۲ نماینده که تعدادی خوزستانی هم در میان آنها بود، قانع شده و انصراف دادند؟ (البته نباید فراموش کنیم دو ماه پیش دو نماینده از خوزستان چنان مصاحبه هایی علیه قراردادهای نفتی جدید انجام داده که ملت گمان نمودند کاسه ای زیر نیم کاسه است اما؛ ظرف مدت ۲۴ ساعت قانع شدند)

همچنین تحقیق و تفحص از روند بررسی قاچاق کالا نیز از مصوبات مجلس بود. لازم به ذکر است در خارج از دستور و نطق سالیانه گلمرادی نماینده ماهشهر نیز نطقی داشته که تکرار موارد قبل بوده و در قسمت تذکرات هم همانند روز قبل فعالیت خاصی از نمایندگان خوزستانی مجلس در صحن و در بررسی طرحها و لوایح و حتی خارج از دستور مشاهد نگردید.

لازم به توضیح است در این هفته نمایندگان خوزستان فعالیت خاصی نداشتند که این به توسعه استان آسیب می رساند.

https://hoorkhabar.ir/636969کپی شد!
181
۱
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • Family سلام. یک نماینده چه وقت و چند بار میتواند در مجلس نطق یا تذکر داشته باشد؟ لطفا در این باره هم در بخشی کوتاه توضیح دهید.ممنون
منتشر شده۱