جوابیه تعاونی روستایی استان خوزستان

به گزارش هورنیوز، باتوجه به درج مطلب کشاورزی خوزستان در سراشیبی سقوط! در این پایگاه خبری، روابط عمومی تعاونی های روستایی استان اقدام به ارسال جوابیه نموده که به شرح ذیل می باشد. همچنین این روابط عمومی ابراز داشته که مطالب مذکور به جهاد کشاورزی مرتبط بوده و مواردی که در مورد این تعاونی که مستقل هم می باشد آمده، را پاسخگو هستیم.
پایگاه خبری تحلیلی هورنیوز
با سلام
در پی انتشار خبری مبنی بر (( کشاورزی خوزستان در سراشیبی سقوط)) در تاریخ ۹۵/۸/۱۵ با کد خبر ۶۳۳۴۵۵، که منجر به انعکاس در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی گردید، ضروری است این جوابیه به نظر مخاطبان محترم رسانده شود.
۱- در مدیریت تعاون روستایی خوزستان تا کنون هیچ گونه آمار سازی صورت نگرفته است و آمارهای منتشر شده از جمله آمار خرید های تضمینی ( خرید گندم و …)، خریدهای توافقی، احداث انبارها و سیلوها، توزیع آرد بین روستائیان، تنظیم بازار و … همگی با استدلال و همراه با مستندات و در چارچوب قانونی بوده و هست و در صورت وجود شائبه این دستگاه به صورت شفاف آمار مذکور را می تواند در اختیار بگذارد.
۲- در خصوص بازنشستگی مدیر و یا سایر کارکنان مدیریت تعاون روستایی، شیوه بازنشستگی مبتنی بر قوانین و مقررات کشوری بوده و در موعد بازنشستگی افراد طی مراحل قانونی بازنشسته می شوند وهیچ فردی که از موعد بازنشستگی آن گذشته باشد در این مدیریت اعم از مدیر و معاونین و سایر کارکنان به کار گرفته نشده است.
۳- با توجه به اینکه انتشار و اعلام آمارهای خرید محصولات کشاورزی بر اساس مستندات سیستم پرداخت پول کشاورزان از طریق سامانه پرداخت بانکهای مسئول صورت می گیرد نویسنده متن مذکور و مدیر مسئول سایت هورنیوز می تواند با مراجعه به اسناد و مدارک صحت و سقم آمارهای خرید محصولات کشاورزی را بدست آورد.
۴- مدیریت تعاون روستایی استان خوزستان افتخار این مهم را دارد که تا کنون در سطح کل کشور و در مقایسه با سایر استانها طی سنوات گذشته و جاری بیشترین میزان خرید محصولات تضمینی و توافقی را به خود اختصاص داده و بیان آمار سازی را قبول ندارد.
والسلام