دلیل فوت حجت الاسلام شجونی چه بود؟

هورنیوز – مهدی شجونی با بیان اینکه پدرش چندی قبل ازناحیه لوزالمعده دچار عارضه شده بود و داروهای قلب استفاده می کرد، اظهار داشت: وی صبح امروز هنگام اذان صبح به رحمت خدا رفت.

مهدی شجونی در خصوص دلیل درگذشت حجت الاسلام شجونی گفت: پدرم از ناحیه لوزالمعده دچارعارضه شده بود و مدتی بود که از داروهای قلب استفاده می کرد و چون مدتی دچار مشکل بود صبح امروز در بیمارستان فیروزگر میدان ولیعصر به رحمت خدا پیوست.

فرزند حجت الاسلام شجونی در خصوص شخصیت پدرش گفت: وی همیشه تأکید بر قدم گذاری در راه انبیاء داشت و همیشه حرف حق را بر زبان جاری می ساخت.

وی با بیان اینکه پدرم از شخصیتهای اصولگرایی بود، تأکید کرد: او همیشه در یک خط مشخص بود و هیچ گاه حزب باد نبود و حتی در قبل از انقلاب هم حرف حق را می زد.

وی خاطر نشان کرد: مرحوم شجونی همواره عاشق ولایت و شهدا بود.

پیکر مرحوم حجت الاسلام و المسلمین جعفر شجونی از اعضای شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز تهران و شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی، ساعت ٩ صبح فردا (دوشنبه ١٧آبان ماه) از مسجد هدایت واقع در پاسداران، نیستان سوم (بلوار شهرزاد)، خیابان هدایت تشییع و سپس در قطعه ۲۱ بهشت زهرا(س) در جوار شهدای هفتم تیر به خاک سپرده خواهد شد.

https://hoorkhabar.ir/633840کپی شد!
119
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.