کشاورزان خوزستانی وضعیت خوبی ندارند!
به گزارش هورنیوز، در گزارشی که تحت عنوان کشاورزی خوزستان در سراشیبی سقوط! در این رسانه منتشر شد و مورد استقبال موافقان و مخالفان مدیر سازمان جهاد کشاورزی هم قرار گرفت. اینبار نوبت به مسعود اسدی رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی استان خوزستان شد تا مشکلات کشاورزان این خطه را فریاد بزند و از کم کاریها در مسئله سیل گذشته بگوید.
وی ظهر دیروز در نشست شورای مدیریت بحران استان که در محل سالن جلسات حوزه استاندار برگزار شد، گفت: تشکلهای کشاورزی تشکلهای همسو با دولت هستند و خیلی تلاش کردند تا دولت مورد نظر آنها روی کار بیاید.
اسدی با بیان اینکه وضعیت کشاورزان خوب نیست اظهار کرد: خسارت ۳ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان به کشاورزان خوزستانی مشکلات غیر قابل جبران پذیری برای آنها به وجود آورده است. این درحالیست که موافقان مدیریت فعلی سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان از اوضاع گل و بلبل و چرچیلگونه ما و بیانه کشاورزان لالی در پیغامهای گزارش کشاورزی خوزستان در سراشیبی سقوط گفته اند.
رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی خوزستان ادامه می دهد: اکنون اتفاقی که در مدیریت بحران رخ داده عدم تخصیص اعتبار برای معوقه کشت و نکاشت کشاورزان است.
اسدی در بخشی دیگر افزود : ممکن است در جایی و در مناطقی فشارهای ناشی از خسارت به کشاورزان سبب مسائل امنیتی و اجتماعی شود.
این مقام مسئول گفت: چرا مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان به ستاد احیای دریاچه ارومیه و ۱۵ میلیارد تومان به عنوان خسارت عدم کشت به استانی که نباید در سرشاخه کشت میکرد تعلق گرفت اما در مورد استان خوزستان هیچ اعتباری به منظور جبران خسارت کشاورزان تعلق نگرفت.
متاسفانه حتی در این خصوص طلبی برای استان خوزستان منظور نشد تا در سالهای بعد به کشاورزان استان پرداخت شود.
باتوجه به آمارها و گفته های رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی خوزستان، مشکلات این قشر کم نبوده و برای دریافت خسارت احتیاج به چانه زنی و پیگیریهایی است که می بایست شخصی مثل مدیریت جهاد کشاورزی استان خوزستان انجام دهد و از ارئه آمارهای پر طمطراق به مرکز بپرهیزد. و همچنین قابل تامل است که وضعیت کشاورزی در مناطقی از خوزستان امنیتی عنوان شده است!
به گزارش هورنیوز، رسانه ها بعضاً گزارشهایی از سازمانها و مدیرانی منعکس می کنند که باید شخص استاندار بعنوان بالاترین مرجع اجرایی رسیدگی کند و دغدغه آن ها را که به نوعی چشم و گوش شهروندان هستند به مراجع نظارتی ارجاع دهد و دلیل اینکه یک مدیر و تشکیلات بازنشسته ی مشغول به کارش چه کرده اند که پس از تقریباً ۱۰ سال مدیریت؛ وضعیت کشاورزی استان خوزستان در حالت قرمز قرار گرفته است را برای مردم شفاف کنند؟!