تغییر در دولت در دستورکار نیست

هورنیوز – معاون حقوقی رییس جمهور گفت: دولت برنامه دیگری برای دستور کار وزرا و به ویژه تیم اقتصادی خود ندارد بنابراین تغییر نهاوندیان و یا وزرای اقتصادی گمانه‌زنی برخی رسانه‌هاست .

حجت الاسلام مجید انصاری، معاون حقوقی رئیس جمهور در نشست خبری که صبح امروز در محل کنفرانس های بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات تهران با شعار شفافیت و صداقت برگزار شد ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام اربعین حسینی اظهار داشت: اهمیت رسانه ها در همه جوامع برجسته بوده است و اگر دوران ما را دوران رسانه بنامیم سخن گزافی بر لب نرانده ایم.

دولت درخواست ارائه نقد منصفانه همراه با ارائه پیشنهاد دارد

معاون حقوقی رئیس جمهور در خصوص نقش رسانه ها در انتقال مسائل بین مردم و مسئولان گفت: دولت همواره خود را موظف به حمایت از آزادی بیان می داند و داوطلبانه از همه اصحاب رسانه درخواست نقد منصفانه توام با ارائه پیشنهاد در مسیر اداره بهتر کشور را دارد.

وی همچنین از مساعی مجدانه جنتی، وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکر کرد و برای صالحی امیری، وزیر جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی آرزوی توفیق در ساماندهی امور کشور و حمایت از اصحاب رسانه را داشت.

حجت الاسلام انصاری در ادامه این نشست خبری در خصوص خبرهایی مبنی بر تغییرات در تیم اقتصادی دولت و شخص آقای نهاوندیان نیز گفت: دولت برنامه دیگری برای دستور کار وزرا و به ویژه تیم اقتصادی خود ندارد بنابراین تغییر نهاوندیان و یا وزرای اقتصادی گمانه زنی برخی رسانه هاست البته برخی از این اخبار با چاشنی تخریب و بحث دو تابعیتی ها در خصوص اعضای دولت مطرح می شود که قبلا هم وزیر اطلاعات اعلام کرد هیچ دو تابعیتی در بدنه دولت وجود ندارد.

معاون حقوقی رئیس جمهور همچنین در خصوص جلسه رای اعتماد به سه وزیر جدید در کابینه دولت یازدهم نیز گفت: نمایندگان با رای مثبت خود به هر سه وزیر پاسخ عملی مثبتی به بداخلاقی هایی دادند که در روند رسیدگی به صلاحیت های این سه وزیر در دوره قبل مجلس شکل گرفته بود لذا از اینکه خانه ملت جبران حقوق تضییع شده این عزیزان را کردند، سپاسگزارم.

وی در خصوص شکایت های صورت گرفته از طرف دولت و معاونت حقوقی از برخی از رسانه ها نیز گفت: دولت به طور عام و معاونت حقوقی به طور خاص پاسدار حریم و آزادی بیان و افق شهروندی است لذا برنامه های گسترده ای برای توسعه حقوق مردم داریم که اگر فرصت شد به برخی از آنها اشاره خواهم کرد به اعتقاد ما رسانه های آزاد نشانه زندگی و پویایی مردم یک جامعه است.

حجت الاسلام انصاری افزود: بر این اساس دولت از همه حقوق قانونی و شرعی رسانه ها حمایت می کند و با همه قدرت در برابر عوامل محدودکننده آزادی خواهد ایستاد.

معاون حقوقی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دولت برای این اصل مهم یعنی آزادی رسانه خویشتن داری لازم را داشته است و این در حالی است که به شدت از طرف برخی رسانه ها مورد تخریب قرار گرفته است و هجمه ها علیه دولت و شخص رئیس جمهور در این دوره قابل قیاس با ادوار گذشته نیست بر این اساس معاونت حقوقی رئیس جمهور وظیفه ای در دفاع از حرمت آزادی دارد و مطبوعات در کنار حق آزادی و برخورداری از قانون مطبوعات وظایفی از جمله رعایت حقوق دیگران را نیز برعهده دارد که اگر به حرمت و شخصیت دیگران تجاوزی صورت پذیرد برخورد با متجاوز یک تکلیف قانونی است که این تجاوز در عرصه سرزمین، اموال، اقتصاد یا حیثیت افراد باشد و چه در زمینه تضییع آبروی نظام بنابراین اگر در جایی تضییع حقوق عمومی صورت پذیرد و این تضییع ها دروغ افکنی یا ایراد تهمت به عنوان دومین شخص مملکت نمی توانیم بی تفاوت باشیم و اگر اقدامی نکنیم در حقیقت نقض قانونی انجام داده ایم این در حالی است که ما هم وظیفه قانونی رسیدگی به این امور را داریم و هم وظیفه شرعی به لحاظ امر به معروف و نهی از منکر برای این مواضع.

https://hoorkhabar.ir/633747کپی شد!
142
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.