کالاهای قاچاق این بار سر از بوتیک فضای مجازی درآوردند

به گزارش هورنیوز ؛ چند وقتی است طرح مبارزه با کالاهای قاچاق در تمام شهرهای کشور آغاز و با اجناس قاچاقی که در ویترین مغازه ها به فروش می رسند، مبارزه می شود.
اگرچه انتقاداتی از سوی کارشناسان درخصوص تأخیر در اجرای طرح، عدم جامعیت طرح مبارزه با کالاهای قاچاق و عدم مبارزه با عرضه کنندگان عمده اینگونه کالاها مطرح می شود اما به هر روی با استمرار این طرح می توان تاحدودی با کالاهای قاچاق وارد شده در کشور مبارزه کرد.
اما نکته مهم آنست که در این طرح، جایی برای مقابله با پوشاکی که در فضای مجازی عرضه می شود، دیده نشده است. امروز بسیاری از فروشندگان کالاهای مختلف به ویژه پوشاک با تشکیل صفحاتی در فضای مجازی سعی در جذب مشتری و فروش کالاهای خود دارند که عمدتا نیز به صورت قاچاق وارد می شوند.
فروشندگانی که در این حیطه مشغول فعالیت هستند سودهای زیادی را هم به دست میآورند زیرا علاوه بر اینکه کالای قاچاق را میفروشند، نه مالیات و نه هیچگونه هزینه مازادی پرداخت نمی کنند.
در شهر اهواز نیز تعداد بسیار زیادی از همین فروشندگان مجازی فعال هستند که با تبلیغات گسترده جنس خود را به فروش و با پست به دست مشتری های خود می رسانند و در مقابل هیچ گونه ضمانتی در قبال جنس وجود ندارد.
به گفته برخی فروشندگان شهر، طی هفته های اخیر که طرح مبارزه با قاچاق کالا در سطح واحدهای صنفی تشدید شده است، بخشی از اجناس قاچاق از سطح واحدهای صنفی و روانه انبارها شده اما بخشی هم وارد شبکه های مجازی شده و از این طریق به فروش میرسد و مشتریان زیادی هم دارد.
به گزارش هورنیوز ؛ استان خوزستان به ویژه کلانشهر اهواز به علت نزدیکی به مرزهای کشور همواره مورد هجوم کالاهای قاچاقی بوده که در مغازه ها و یا در بساط دستفروشان به فروش می رسد و حال نه تنها با آنها برخورد جدی نشده بلکه فروشندگان فضای مجازی نیز به آنها اضافه شده اند از همین رو با ادامه این روند نمی توان انتظار رشد و پیشرفتی از تولیدگران بومی داشت.