نبود سردخانه ها مانعی بر سر راه توسعه کشاورزی است

به گزارش هورنیوز ؛ با توجه به پتانسیل بالای مناطق مختلف استان خوزستان برای تولید میوه و محصولات غذایی مختلف نیاز به نگهداری و منجمد کردن این محصولات، بیش از پیش احساس می شود.

سردخانه‌ها دارای قابلیت حفظ و نگهداری از محصولات زراعی و باغی، مواد غذایی، پروتئینی، صیفی، گل و گیاه بوده و این امر حاکی از اهمیت احداث سردخانه‌ها در ایجاد صرفه اقتصادی بیشتر برای تولیدکنندگان محصولات کشاورزی و باغی است.

استان خوزستان نیز باوجود آنکه همواره یکی از قطب های اصلی تولید محصولات کشاورزی شناخته می شود اما از نبود محلی برای ذخیره محصولات رنج می برد.

هدایت الله خادمی نماینده مردم خوزستان و عضو کمیسیون انرژِی مجلس در همین راستا اظهار داشت: نبود سردخانه  به تعداد کافی عاملی  است که نمی گذارد کشاورز  محصول  را در زمان مقرر در انبارها نگهداری کند؛بنابراین  زمانی که کشاورز زمان کافی برای نگهداری بهینه و بسته بندی مناسب محصول  را دراختیار ندارد،بدیهی است که دلالان با ورود دراین  عرصه محصول را با نرخ پایین خریداری می کنند.

وی عدم توسعه سردخانه ها را مانعی بر سر راه پیشرفت صنعت کشاورزی دانست و افزود: باید برطبق نیازهای مشتریان داخلی و صادراتی محصولات کشاورزی را به زیرکشت ببریم و سپس با نگهداری در سردخانه در زمان مقرر به ریل صادرات بفرستیم.

عضوکمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه مدیریت کشاورزی تقریبا سنتی است، یادآورشد: صنعت کشاورزی ما بطور کامل تجاری و جهانی نیست؛بنابراین باید به سمت مکانیزه شدن صنعت کشاورزی در این عرصه  حرکت کنیم.

به گزارش هورنیوز ؛ کشاورزان با زحمت فراوان عمر و سرمایه خود را برای کشت محصولات صرف می کنند اما در زمان برداشت محصول، به دلیل عدم وجود سردخانه های مناسب باید در زمان اشباع بازار محصول را با قیمت ارزان به دلالان بفروشند که همین امر باعث حریص تر شدن دلالان و ضعیفتر شدن کشاورزان شده است.

 

https://hoorkhabar.ir/632804کپی شد!
87
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.