صبحانه سالم با کودکان به مناسبت روز جهانی غذا

هورنیوز – مهرداد شریفی رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز ضمن تقدیر از مدیر ،  مربیان مهد کودک و دست اندر کاران برگزاری مراسم، فرهنگ سازی برای اصلاح شیوه زندگی کودکان را سرمایه گذاری روی کیفیت نسلهای آتی خواند و از اولیای خانه و مدرسه خواست برای اینکار برنامه ریزی داشته باشند و زمان کافی صرف کنند.

شریفی در ادامه، با اشاره به نقش خانواده و بویژه مادر  در شکل گیری ذائقه غذایی کودک، به اهمیت مصرف صبحانه در کودکان اشاره کرد و کاهش تمرکز و قدرت یادگیری کودکان را پیامد افت قندخون ناشی از عدم مصرف صبحانه دانست. وی افزود: وعده صبحانه باید به گونه‌ای باشد که حداقل یک‌پنجم نیازهای تغذیه‌ای انسان را در طول شبانه‌روز تامین کند.

b4d3a9c4-93fa-4433-b369-8b06314b5e2b_20161024_062117

وی با بیان برخی عادتهای نادرست تغذیه ای ، تاکید کرد: مصرف بیش از اندازه  مواد شیرین در وعده صبحانه،علاوه بر ایجاد خطر افزایش وزن و چاقی؛ باعث پوسیدگی و خرابی دندان‌ها نیز می شود.

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز، در پایان ابراز امیدواری کرد : جلسات آموزشی با حضور خانواده ها در مهدهای کودک برگزار گردد. وی همچنین از برگزاری همایش بزرگ آموزشی جهت ارتقای آگاهی  مربیان مهدکودک غرب اهواز در آینده نزدیک خبر داد.

شایان ذکر است که شعار امسال روز جهانی غذا، « تغییرات آب و هوا، ضرورت تغییر در سیستم کشاورزی و غذا» ست.

 

https://hoorkhabar.ir/631930کپی شد!
119
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.